PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Cirusso Art is een tattooshop met studio’s in Antwerpen, Kortrijk, Aalst, Hasselt, Oudenaarde en Geraardsbergen. Onze studio’s werken alleen maar samen met de beste tattoospecialisten en ondernemers! Wij staan je bij tijdens het hele proces. Dat begint met het ontwerpen van je tattoo, waarin we jouw wensen respecteren en luisteren naar je verwachtingen om zo tot het beste resultaat te komen. Daarna gaan we verder met het plaatsen, waar onze kunstenaars dag in dag uit werken aan meesterwerken zodat je voor de rest van je leven een kunstwerk draagt!

Wil je een tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak
tattoo

Ontdek alle stijlen van onze tattooshop

Je kan terecht in onze tattoostudio in Antwerpen, Kortrijk, Aalst, Hasselt en Geraardsbergen voor verschillende stijlen, zoals:

Wij werken samen met de beste internationale tattooartiesten in onze studio’s. Als beste tattooshop hebben we tattoowinkels op verschillende locaties in België.

Persoonlijke aanpak in onze studio’s

In onze tattoostudio’s zorgen we ervoor dat iedereen klant volledig op zijn of haar gemak is. Welke stijl je ook zoekt, het is mogelijk! Door iets te laten tatoeëren door een tattooartist in onze tattoostudio maak je van je lichaam een kunstwerk. Wij adviseren je tijdens het hele proces, zodat je veilig een tattoo kunt laten zetten door een uiterst bekwame tatoeëerder in onze tattoowinkel.

cirusso-team

Ontmoet de tattooartiesten uit onze tattoostudio’s

In onze tattoostudio’s zijn er regelmatig internationale tattoospecialisten te vinden. Heb je al een tattoo bij een bepaalde tattooartist uit onze tattoowinkel in Antwerpen, Kortrijk, Aalst, Hasselt, Oudenaarde of Geraardsbergen en wil je je volgende ook door hem/haar laten plaatsen? Maak dan een afspraak in een van onze tattoostudio’s. Zo ben je er zeker van dat je terecht kan bij je favoriete tattooartist. Welke tattooartist jouw tattoo ook zal zetten, ze hebben allemaal ontzettend veel talent. Zo kunnen we je verschillende stijlen aanbieden in onze tattooshops. Dat kan gaan van letters uit de vrije hand of het tatoeëren van een bestaand design. Bij ons ben je zeker dat je met een tattoo naar huis gaat die volledig volgens jouw wensen is. Ook met vragen over nazorg, plaatsing of onze technieken, kan je zeker terecht op onze FAQ-pagina of bij een tattoospecialist van onze tattoostudio’s in Antwerpen, Aalst, Hasselt, Kortrijk of Geraardsbergen.