✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Zoek je naar een getalenteerde freehand lettering tattooartist? We hebben een tattooartiest die freehand lettering doet in Hasselt. Bij ons zit je goed voor het kwalitatieve werk dat bij de stijl hoort. Je tattoo gaat er prachtig en uniek uitzien, met onze internationale en getalenteerde artiesten.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Krijg jouw unieke tattoo met freehand lettering

Het klinkt eng om zonder schets te beginnen aan de letters voor je tattoo. Bij ons is daar geen nood aan. We hebben een getalenteerde en gespecialiseerde tattoo-artist die freehand lettering doet in onze studio in Hasselt. Wil je een speciale boodschap overbrengen met je tattoo op een unieke manier? Daar is freehand lettering perfect voor in onze studio Cirusso Art in Hasselt. Of de boodschap nu religieus is of volledig uniek voor jou, we kunnen je zeker helpen. Geef ons een referentie van wat je zoekt en in overleg geven we jou de perfecte unieke tattoo.

Vertrouw op ons en contacteer ons voor je afspraak

Een freehand lettering tattoo van onze tattoostudio in Hasselt is een geweldig idee. Onze tattooartiest is hierin gespecialiseerd dus je kan er volledig op vertrouwen dat je met een prachtige tattoo naar huis gaat. Heeft het een hoge sentimentele waarde? Dan is het nog beter dat er een uniek lettertype gebruikt wordt. Dit soort tattoos vind je bij niemand anders omdat ze uit de losse hand komen. Je hebt een unieke en artistieke tattoo, hoe kan het nog beter? Maak vandaag nog een afspraak voor je freehand lettering tattoo in onze studio in Hasselt! Contacteer ons via het contactformulier of bel naar +32 3 289 01 20!