✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Heb je gekozen voor een tattoo die oosters geïnspireerd is? Bij ons vind je talrijke voorbeelden en inspiraties om een ode te brengen aan bijvoorbeeld Japan in je tattoo met oosterse invloeden. We zetten graag tattoos die vernieuwende ideeën bevatten en nodigen regelmatig artiesten uit die dit soort verzoeken uitvoeren.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Laat je tattoo oosters beïnvloeden

Je wilt een unieke tattoo, die misschien een bijzondere betekenis heeft.  Heb je een passie voor alles dat oosters is? Ga dan zeker voor een tattoo met een oosterse invloed in onze studio van Cirusso Art. Of het nu gaat om Japan, China, Thailand en nog veel meer, er bestaat genoeg inspiratie. Je moet ook goed weten welke tattoos je beter niet zet of welke betekenis erachter kan staan. Wil je een Chinees teken laten tatoeëren, zorg er dan voor dat je zeker weet wat het betekent. Als je een tattoo wil van een mandala, dan heb je al een oosters effect. Maak ze dan extra bijzonder door er dotwork in te verwerken.

Vertrouw op ons

Onze internationale artiesten zorgen ervoor dat we de beste tattooshop zijn in Antwerpen, Aalst en Hasselt. Ze helpen met hun kennis van de culturen, zodat je een juiste keuze maakt in je oosterse tattoo. Neem contact op met het contactformulier, of bel ons op +32 3 289 01 20!