PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

HomeKies voor een tattoo met een oosters design

Heb je gekozen voor een tattoo die oosters geïnspireerd is? Bij Cirusso Art vind je talrijke voorbeelden en inspiraties om een ode te brengen aan bijvoorbeeld Japan in je tattoo met oosterse invloeden. We zetten graag tattoos die vernieuwende ideeën bevatten en nodigen regelmatig artiesten uit die dit soort verzoeken uitvoeren.

Wil je een tattoo met oosters design laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Kies voor een tattoo met oosters opschrift

Wil je een unieke tattoo, die misschien een bijzondere betekenis heeft? Heb je een passie voor alles dat oosters is? Ga dan zeker voor een tattoo met een oosterse invloed in een van onze tattooshops. Of het nu gaat om Japan, China, Thailand of een ander oosters land, er bestaat genoeg inspiratie. Zorg er wel voor dat je weet wat de betekenis is van het Chinese teken of oosters symbool dat je wil laten tatoeëren. Maak je tattoo met een oosters design nog extra bijzonder door er dotwork in te verwerken.

Vertrouw op ons

Wil je graag een oosterse tattoo laten zetten? Onze artiesten helpen met hun kennis van de culturen, zodat je een juiste keuze maakt in je tattoo met oosters design. Maak je afspraak online, of bel ons op +32 3 289 01 20! Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze tafel en je te verblijden met een nieuwe tattoo. Laat daarna zeker je mening achter.