PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Wil je een tattoo laten zetten in de omgeving van Kortrijk? Dan kan je terecht in de studio van Cirusso Art. Hier vind je een enthousiast team van uiterst getalenteerde tattooartiesten, die maar al te graag aan de slag gaan met tatoeëren van jouw lichaam. Ontdek de verschillende stijlen die je bij ons kan vinden.

Wil je een tattoo zetten door ons?

Plan je afspraak

Een tattoo in jouw favoriete stijl laten zetten

Wil je graag een nieuwe tattoo laten zetten? Dan ben je meer dan welkom in onze tattooshop. Hier heb je de keuze uit allerlei stijlen, bovendien helpen we je ook bij het vinden van het juiste design, moest je zelf nog geen idee hebben uitgewerkt. Ben je fan van verfijnde ontwerpen? Dan zal je een tattoo met dotwork vast geweldig vinden! Of wens je een tattoo met veel shading om zo een diepte-effect te creëren? Ook dat kunnen onze talentvolle tattooartiesten voor jou waarmaken. Uiteraard kan je ook bij ons terecht als je al op voorhand een eigen ontwerp hebt gecreëerd!

Laat je tattoo door ons plaatsen

Als je graag een unieke tattoo wilt die netjes is gezet, dan moet je je tattoo in onze studio laten zetten. Wij hebben regelmatig professionele artiesten van over de hele wereld op bezoek, die jou met veel plezier tatoeëren. Of het nu je eerste tattoo is of je komt voor het afwerken van je tattoosleeve, Cirusso staat voor je klaar. Maak je afspraak in Kortrijk en kom langs!