✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Wil je whip shading in je tattoo? Deze techniek zorgt voor mooie resultaten en een heel effen en geschakeerde schaduw. We hebben een expert die whip shading toepast op je tattoo in Hasselt. De techniek wordt gewoonlijk gebruikt met zwart en grijstinten.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Whip shading geeft dimensie aan je tattoo

Je tattoo heeft meer dimensie en diepte als die mooie schaduwen krijgt. Daar bestaan verschillende technieken voor, zoals de dotworktechniek. Ook daar hebben wij verschillende gespecialiseerde tattooartiesten voor bij Cirusso Art. Nu bespreken we de techniek whip shading, om je tattoo rijker te maken. Je laat de naald negentig graden op de huid staan en trekt dan een vluchtige lijn met de naald. Je start met zwart en gebruikt telkens lichtere kleuren grijs om de verschillende tinten zo mooi mogelijk te laten overlopen. Whip shading in een tattoo zorgt voor mooie overgangen. Wij hebben de juiste tattooartiest in Hasselt om je te kunnen helpen.

Laat whip shading zetten in onze studio

Bij ons wordt de whip shading van je tattoo prachtig gezet, vertrouw ons team in Hasselt hiermee. Met hun ervaring ben je zeker dat je een tattoo krijgt die nog heel lang mooi blijft. Je kan voor heel vrouwelijke tattoos terecht bij de tattooshop van Pommeline. Vertrouw onze tattooartiest in Hasselt om je whip shading te zetten. Wil je iemand een uniek cadeau geven? Schenk een giftcard voor een tattoo van de studio in Hasselt. Daar doe je zeker iemand een groot plezier mee. Heb je nog vragen? Contacteer ons op het nummer +32 3 289 01 20 of via het e-mailadres info@cirusso.com!