PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Wil je een tattoo laten zetten in de stijl Chicano door ons team in Aalst, Antwerpen of Hasselt? Chicano verwijst naar de term voor Mexicaanse immigranten die in Amerika terechtkwamen. Het werd vroeger als scheldwoord gebruikt, maar de betekenis is ondertussen geëvolueerd tot een term die met trots gedragen wordt. Ondertussen is er ook een tattoostijl naar vernoemd. Lees verder en ontdek de typische kenmerken van deze stijl die we zetten bij Circusso Art.

Wil je een chicano tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Wat is er zo uniek aan een tattoo in Chicano-stijl?

Door te kiezen voor Chicano voor je tattoo, kies je voor een origineel design. De eerste designs in deze Chicano-stijl zijn ontstaan in gevangenissen. Bij deze tattoos worden dan ook vaak vrouwen afgebeeld met de dood in de ogen. De dood is immers een erg belangrijk onderwerp in Mexico. Verder worden er ook vaak schedels, clowns of geld afgebeeld bij een Chicano-tattoo. Ze worden vaak geplaatst op de schouder en bieden de perfecte start voor een sleeve. Ook op je benen zijn Chicano-tattoos echt populair. Ben je fan van tattoos met realisme? Dan is Chicano de perfecte stijl voor jou.

Laat je Chicano-tattoo door ons zetten

Spreekt Chicano je aan als stijl en zou je graag zo’n tattoo laten zetten in onze tattoostudio in Antwerpen, Aalst of Hasselt? Wij gaan graag met jou op zoek naar het perfecte design. Heb je zelf al iets ontworpen? Dan zetten we jouw ontwerp met plezier op je lichaam! Zoek je naar iets totaal anders? Ook dat is uiteraard mogelijk. Onze tattooartiesten hebben een brede expertise en kunnen allerlei soorten stijlen tatoeëren. Maak snel je afspraak in een van onze zaken.

Binnenkort pronk jij met een gloednieuwe Chicano-tattoo op je lichaam.