Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Wil je een tattoo laten zetten in de Chicano stijl door ons team van Antwerpen? De stijl brengt zeker interessante vragen en gesprekken op gang. De van origine Amerikaans-Mexicaanse stijl heeft heel interessante ontwerpen. Als je je Chicano tattoo wilt laten zetten, kan dat in Aalst, Hasselt of Antwerpen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Een tattoo in de Chicano stijl laten zetten in Antwerpen

Waarom zou je kiezen voor een Chicano tattoo, die door ons team gezet wordt in Antwerpen, Hasselt of Aalst? Zie je graag onderwerpen zoals vrouwen, clowns, geld, schedels en nog veel meer? De stijl maakt gebruik van realisme en je kan er gemakkelijk een sleeve mee opbouwen. Je kan er allerlei leuke en stoute details in verwerken, zoals een sigaret. Al die elementen maken je tattoo extra interessant. Als je de Chicano stijl durft te laten zetten in één van onze studio’s van Antwerpen, Hasselt of Aalst, krijg je zeker een boost voor je zelfvertrouwen.

Waar komt de Chicano stijl vandaan?

Wij zetten graag Chicano tattoos in onze studio’s van Antwerpen, Hasselt en Aalst. Cirusso Art weet tegelijkertijd ook graag waar de stijl vandaan komt, aangezien deze heel erg specifiek is. De eerste invloeden komen van gevangenissen, daar hadden de gevangenen enkel toegang tot zwarte of blauwe inkt. Ze beeldden ook af wat ze kenden, vooral de dagdagelijkse routine. Daar hoort ook religie en culturele referenties bij. Van daaruit is de Chicano stijl geëvolueerd naar wat je vandaag ziet en wat wij in Antwerpen, Hasselt en Aalst zetten.

Laat je Chicano tattoo door ons zetten

Zoek je naar totaal iets anders? Kies dan voor een fineline tattoo. Je laat een Chicano tattoo best door onze studio’s in Antwerpen, Hasselt of Aalst zetten voor het beste resultaat. Onze tattooartiesten hebben de benodigde vaardigheden om jou verder te helpen, dus kies voor ons! Contacteer ons op het contactformulier of bel ons op +32 3 289 01 20!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo