✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Wil je een tattoo laten zetten in de stijl Chicano door ons team in Antwerpen, Hasselt of Aalst? Chicano verwijst naar de term voor Mexicaanse immigranten die in Amerika terechtkwamen. Het werd vroeger als scheldwoord gebruikt, maar de betekenis is ondertussen geëvolueerd tot een term die met trots gedragen wordt. Ondertussen is er ook een tattoostijl naar vernoemd. Lees verder en ontdek de typische kenmerken van deze stijl.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Een tattoo in de stijl Chicano laten zetten in Antwerpen, Hasselt of Aalst

Door de kiezen voor Chicano als stijl voor je tattoo bij ons in Antwerpen, Aalst of Hasselt, kies je voor een origineel design. De eerste designs in deze stijl zijn ontstaan in gevangenissen. Bij deze tattoos worden dan ook vaak vrouwen afgebeeld met de dood in de ogen. De dood is immers een erg belangrijk onderwerp in Mexico. Verder voor ook vaak schedels, clowns of geld afgebeeld bij een Chicano-tattoo. Deze tattoos worden vaak geplaatst op de schouder en bieden de perfecte start voor een sleeve. Ook op je benen zijn Chicano-tattoos echt populair. Ben je fan van tattoos met realisme? Dan is Chicano de perfecte stijl voor jouw tattoo in onze tattooshop in Antwerpen, Aalst of Hasselt.

Laat je Chicano-tattoo door ons zetten

Spreekt Chicano je aan als stijl en zou je graag zo’n tattoo laten zetten in onze studio in Antwerpen, Aalst of Hasselt? Wij gaan graag met jou op zoek naar het perfecte design. Heb je zelf al iets ontworpen? Dan zetten jouw ontwerp met plezier op je lichaam! Zoek je naar iets totaal anders? Ook dat is uiteraard mogelijk. Onze tattooartiesten hebben een brede expertise en kunnen allerlei soorten stijlen tatoeëren. Kies bijvoorbeeld voor een fine tattoo. Contacteer ons op het contactformulier of bel ons op +32 3 289 01 20!

Laat je Chicano tattoo door ons zetten

Zoek je naar totaal iets anders? Kies dan voor een fineline tattoo. Je laat een Chicano tattoo best door onze studio’s in Antwerpen, Hasselt of Aalst zetten voor het beste resultaat. Onze tattooartiesten hebben de benodigde vaardigheden om jou verder te helpen, dus kies voor ons! Contacteer ons op het contactformulier of bel ons op +32 3 289 01 20!