PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

HomeFreehand lettering

Zoek niet verder naar een getalenteerde tattooartiest, gespecialiseerd in freehand lettering. Bij Circusso Art in Hasselt zit je goed voor het kwalitatieve werk dat bij de stijl freehand lettering hoort. Al jaar en dag zetten wij tattoos met een fijne hand. Je tattoo gaat er prachtig uitzien, met onze internationale en getalenteerde artiesten.

Wil je een freehand lettering tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Krijg jouw elegante tattoo met freehand lettering

We hebben een getalenteerde en gespecialiseerde tattooartist die freehand lettering doet in onze studio in Hasselt. Door voor de freehand lettering-stijl te kiezen, kies je voor letters/een lettertype die niemand anders heeft staan. Wil je een speciale boodschap overbrengen met je tattoo op een bijzondere manier? Daar is freehand lettering perfect voor. Of de boodschap nu religieus is of volledig uniek voor jou, we kunnen je zeker helpen. Geef ons een referentie van wat je zoekt en in overleg geven we jou de perfecte unieke tattoo.

Vertrouw op ons en contacteer ons voor je afspraak

Een freehand lettering tattoo is een geweldig idee. Onze tattooartiest is hierin gespecialiseerd, dus je kan er volledig op vertrouwen dat je met een prachtige tattoo naar huis gaat. Heeft het een hoge sentimentele waarde? Dan is het nog beter dat er een uniek lettertype voor de tattooletters gebruikt wordt. Dit soort tattoos vind je bij niemand anders, omdat ze uit de losse hand komen. Je hebt een uitzonderlijke en artistieke tattoo, hoe kan het nog beter? Maak vandaag nog een afspraak in Hasselt voor je freehand lettering-tattoo!