PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Een tattoo die het realisme benadert kan je laten zetten bij ons in Hasselt, Antwerpen, Aalst en Kortrijk. Bij deze stijl worden weinig tot geen lijnen gebruikt en is het vooral de schaduw die zorgt voor de gewenste effecten. Het is dan ook geen gemakkelijke stijl, waardoor je zeker moet kiezen voor gespecialiseerde tattooartiesten. Kies daarom voor Cirusso Art. Wij helpen je bij de creatie van een prachtig concept.

Wil je een realisme tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Wat is er mogelijk bij een realistische tattoo?

Het idee van een realistische tattoo is om zo levensecht mogelijk een bepaalde afbeeldingen te laten tatoeëren. Realisme wordt dan ook vaak gebruikt voor tattooportretten of een tattoo van bloemen, planen, dieren en andere ontwerpen met 3D-effecten. Als je een realistische tattoo wilt, dien je altijd een foto mee te nemen naar onze tattooshop. Deze hebben wij nodig om onze stencil te maken. De kwaliteit en het detail van de foto is dan ook heel belangrijk om het realisme van de tattoo tot zijn recht te laten komen. Als dit niet het geval is zal de tattoo minder realistisch worden.

Kom langs in een van onze vestigingen

Realisme is een van de moeilijkste stijlen. Gelukkigen werken wij alleen samen met de meest getalenteerde tattooartiesten. Het ontwerp van je realistische tattoo wordt hier met de nodige zorgvuldigheid gezet. Deze realistische tattoo kan misschien wel de perfecte basis vormen van je tattoosleeve. Maak je afspraak in een van onze vestigingen in:

Wij kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!