Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Heb jij een visie voor jouw tattoo, dat realisme inhoudt in onze studio in Hasselt? Deze uitdagende stijl vertaalt zich vast en zeker naar wat je in gedachten hebt. Met onze hulp creëer je een prachtig concept. Met onze uitvoering van je tattoo kan je trots het realisme tonen uit onze studio in Antwerpen, Hasselt en Aalst.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Jouw tattoo in de stijl realisme gezet in Hasselt

Heb je een speciaal idee in gedachten? Of denk je aan de verschillende stijlen die je kan toepassen bij het realisme? Bij het zetten van een tattoo met een portret, passen we altijd realisme toe in onze studio’s van Antwerpen, Hasselt en Aalst. Het is namelijk de bedoeling dat een portret er zo realistisch mogelijk uitziet, of het nu van een mens of een dier is.  Niet elke tattooartiest kan in een tattoo realisme toepassen, daarom hebben we exclusieve tattooartiesten bij ons in Antwerpen, Hasselt en Aalst. Wil jij dat een geliefde ook zo een speciale tattoo laat zetten? Geef ze een cadeaubon en maak ze blij.

Realisme in een Chicano tattoo

Bij een tattoo is realisme in heel veel stijlen toe te passen, dat zien we in onze studio’s in Antwerpen, Hasselt en Aalst. Dat vind je dus ook in de stijl Chicano terug. De stijl wordt gekenmerkt door veel portretten van voornamelijk vrouwen. Ook de dood is een veelgebruikt onderwerp, dat komt van de Mexicaanse cultuur. Er wordt veel realisme in de tattoos gevraagd omdat er veel portretten en wagens worden gekozen.

Kies voor onze tattooartiesten

We werken alleen samen met de meest getalenteerde tattooartiesten. Je kiest er dus altijd goed voor om een tattoo met realisme te laten zetten in onze studio’s in Hasselt, Antwerpen en Aalst. Kom je visie vertalen bij ons en laat een prachtige tattoo zetten! Neem contact op met ons door te e-mailen op info@cirusso.com

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo