✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Een tattoo die het realisme benadert kan je laten zetten bij ons in Hasselt, Antwerpen, Aalst en Kortrijk. Bij deze stijl worden weinig tot geen lijnen gebruikt en is het vooral de schaduw die zorgt voor de gewenste effecten. Het is dan ook geen gemakkelijke stijl, waardoor je zeker moet kiezen voor gespecialiseerde tattooartiesten. Kies daarom voor Cirusso Art. Wij helpen je bij de creatie van een prachtig concept. Met onze uitvoering van je tattoo kan je trots het realisme tonen uit onze studio in Kortrijk, Antwerpen, Hasselt en Aalst.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Jouw tattoo in de stijl realisme gezet in Hasselt, Kortrijk, Antwerpen of Aalst

Heb je een speciaal idee in gedachten? Of denk je aan de verschillende stijlen die je kan toepassen bij het realisme? Bij het zetten van een tattoo met een portret, passen we altijd realisme toe in onze studio’s in Antwerpen, Hasselt en Aalst. Het is namelijk de bedoeling dat een portret er zo realistisch mogelijk uitziet, of het nu van een mens of een dier is. Naast mensen en dieren worden bij realistische tattoos ook vaak bloemen, planten en voorwerpen gebruikt en wordt er een 3D-effect gecreëerd. Een stijl waarbij realisme vaak wordt toegepast bij het zetten van een tattoo bij ons in Hasselt, Aalst, Kortrijk of Antwerpen, is Chicano. Deze stijl bevat thema’s als de dood, geld en vrouwen en is ontstaan in de Mexicaanse immigrantencultuur. Vaak wordt dit type tattoo op de schouder geplaatst en vormt het de basis voor het zetten van een tattoo sleeve.

Kies voor onze tattooartiesten

We werken alleen samen met de meest getalenteerde tattooartiesten. Je kiest er dus altijd goed voor om een tattoo met realisme te laten zetten in onze studio’s in Hasselt, , Kortrijk, Antwerpen en Aalst. Heb je zelf al een leuk ontwerp in gedachten dat je zou willen laten zetten in onze tattooshop? Of zit je zonder inspiratie maar ben je wel zeker van de stijl en de elementen die je in je ontwerp wenst? Kom dan zeker eens langs. Wij helpen je bij het vertalen van je visie naar een prachtig design dat perfect past bij jouw wensen en lichaam. Neem contact op met ons door te bellen naar +32 3 289 01 20 of door te e-mailen op info@cirusso.com.

Kies voor onze tattooartiesten

We werken alleen samen met de meest getalenteerde tattooartiesten. Je kiest er dus altijd goed voor om een tattoo met realisme te laten zetten in onze studio’s in Hasselt, Antwerpen en Aalst. Kom je visie vertalen bij ons en laat een prachtige tattoo zetten! Neem contact op met ons door te e-mailen op info@cirusso.com