✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Voor je tattoo met letters moet je bij ons in Aalst, Hasselt of Antwerpen zijn. Wil je een bijzondere boodschap vastleggen of een gebeurtenis herinneren met behulp van een mooie spreuk? Dat kan allemaal bij ons. Hoe je het ook ziet of welk lettertype je wilt, we helpen je met je wensen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Je tattoo met letters laat je zetten bij ons in Aalst, Antwerpen of Hasselt

Je hebt misschien al een tekening, maar je bent niet zeker van het lettertype of welke woorden je exact wilt? Bij ons in Hasselt, Aalst of Antwerpen krijg je raad bij je tattoo met letters. Je wilt misschien een speciale boodschap van een geliefde laten tatoeëren of de naam van je kinderen. Wij kijken mee naar het meest geschikte lettertype en de juiste grootte van de letters bij jouw boodschap. Zo zorgen we voor een mooi eindresultaat waarbij boodschap en design een prachtig geheel vormen.

Durf met een bijzondere stijl

Wil jij een uitzonderlijke en unieke tattoo? Kies dan voor freehand lettering bij Cirusso Art. Dan zetten we je tattoo met letters zonder voorafgaande sketch in onze vestiging in Hasselt. Dit geeft verrassende en prachtige resultaten, dus durf hiervoor te gaan. We hebben internationale tattooartiesten die zich in letters specialiseren Antwerpen. Durf je toch niet? Kies dan voor een schets op voorhand met het gewenste lettertype. Je tattoo met letters zetten is geen probleem in onze studio’s in Hasselt, Antwerpen en Aalst.

Vertrouw op ons en vraag naar je afspraak

Wat je vraag ook is, we beantwoorden hem graag. We zorgen dat je je op je gemak voelt, zodat je zeker bent van wat je laat plaatsen. Verkies je een oldschool tattoo? Of mag het wat creatiever zijn? Wij zorgen in beide gevallen voor de perfecte tattoo met letters bij in onze tattooshop in Antwerpen, Hasselt of Aalst. Twijfel dus niet langer en vraag naar een afspraak via het e-mailadres info@cirusso.com of bel naar +32 3 289 01 20!