Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Voor je tattoo met letters moet je bij ons in Aalst zijn. Wil je een bijzondere boodschap vastleggen of een gebeurtenis herinneren met behulp van een mooie spreuk? Dat kan allemaal bij ons. Hoe je het ook ziet of welk lettertype je wilt, we helpen je met je wensen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Je tattoo met letters zet je bij ons in Aalst

Je hebt misschien al een tekening, maar je bent niet zeker van het lettertype of welke woorden je exact wilt? Bij ons krijg je raad bij je tattoo met letters in onze studio in Hasselt, Antwerpen of Aalst. Je wilt misschien een speciale boodschap van een geliefde laten tatoeëren of de naam van je kinderen. Natuurlijk telt elk aspect hierbij, zoals lettertype, grootte, en nog veel meer. Zet je de tekst liever in het midden van je tekening? Dan gaat je stijl meer naar oldschool tattoos. Misschien wens je er helemaal geen tekening bij en is de geschreven boodschap voldoende! Wat het ook is, wij helpen je met je tattoo met letters in onze studio in Antwerpen, Hasselt en Aalst.

Durf met een bijzondere stijl

Wil jij een uitzonderlijke en unieke tattoo? Kies dan voor freehand lettering bij Cirusso Art. Dan zetten we je tattoo met letters zonder voorafgaande sketch in onze vestiging in Hasselt. Dit geeft verrassende en prachtige resultaten, dus durf hiervoor te gaan. We hebben internationale tattooartiesten die zich in letters specialiseren Antwerpen. Durf je toch niet? Kies dan voor een schets op voorhand met het gewenste lettertype. Je tattoo met letters zetten is geen probleem in onze studio’s van Hasselt, Antwerpen en Aalst.

Vertrouw op ons en vraag naar je afspraak

Wat je vraag ook is, we beantwoorden hem graag. We zorgen dat je je op je gemak voelt, zodat je zeker bent van wat je laat plaatsen. Welke stijl je ook zoekt in je tattoo met letters, wij zetten ze in Antwerpen, Hasselt of Aalst. Twijfel dus niet langer en vraag naar een afspraak via het e-mailadres info@cirusso.com of bel naar +32 5 339 38 29!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo