PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Voor je tattoo met letters moet je bij Circusso Art in Aalst, Hasselt of Antwerpen zijn. Wil je een bijzondere boodschap of spreuk vastleggen of de naam van iemand dierbaar laten vereeuwigen? Dat kan allemaal bij ons. Hoe je het ook ziet of welk lettertype je ook wilt, we helpen je met je wensen. Ons artiesten hebben een verfijnde hand en plaatsen deze tattoo met de nodige rust en zorg.

Wil je een tattoo met letters zetten door ons?

Plan je afspraak

Wat zijn de mogelijkheden van een tattoo met letters?

Wil je graag verfijnde letters laten tatoeëren? In onze tattooshops krijg je raad bij je letter-tattoo. Wil je een speciale boodschap van een geliefde of de naam van je kinderen laten tatoeëren? Onze artiesten hebben een fijne hand om deze woorden en letters in een tattoo te vereeuwigen. Wij kijken mee naar het meest geschikte lettertype en de juiste grootte van de letters bij jouw boodschap. Zo zorgen we voor een mooi eindresultaat waarbij boodschap en design een prachtig geheel vormen.

Durf met een bijzondere stijl

Wil jij een uitzonderlijke en unieke tattoo laten plaatsen? Dan helpen wij je graag verder. Je kan bij ons terecht met een reeds ontworpen letter-tattoo, waar jij de sketch en het lettertype meer bepaalt, maar je kan ook écht durven! Wij doen namelijk ook aan freehand lettering. Hierbij zetten we de letters van je tattoo zonder gebruik te maken van bestaande lettertypen. Dit geeft verrassende en prachtige resultaten, dus durf hiervoor te gaan. We hebben internationale tattooartiesten die zich in letters specialiseren.

Vertrouw op ons en vraag naar je afspraak

Wil je graag woorden en letters laten vereeuwigen in een tattoo? Maak dan je afspraak! Onze artiesten hebben, zoals je in ons eerdere werk kunt zien, een verfijnde en stabiele hand om deze tattoo zorgvuldig te zetten. Voor je het weet heb je een elegante tattoo op je lichaam staan die je voor eeuwig doet herinneren aan een bepaalde persoon, herinnering of spreuk. Voor je vragen vind je vast een antwoord op onze FAQ-pagina of wij beantwoorden ze voor je.