PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Voor een tattoo met dotwork kan je terecht bij een specialist van Cirusso Art, gevestigd in Aalst, Hasselt, Antwerpen en Kortrijk. De techniek levert geweldige resultaten op en kan toegepast worden in verschillende stijlen en soorten tekeningen. Geef je tattoo dat extra beetje elegantie en kies voor een dotwork-tattoo in één van onze shops.

Wil je een dotwork tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Jouw tattoo met dotwork laten zetten door een echte specialist

Ben je op zoek naar een specialist voor je tattoo met dotwork? Dan kan je rekenen op ons team van professionele tattooartiesten. Een dotwork-tattoo vergt een vaste hand en enorm veel precisie. Door de bolletjes op precies de juiste afstand te plaatsen, creëer je een effect dat diepte en structuur toevoegt aan je tattoo. Het is dus belangrijk dat je voor iemand kiest die weet wat hij of zij doet. Indien je kiest voor Cirusso, voor het plaatsen van je unieke tattoo, kan je daar honderd procent zeker van zijn.

Waar leent dotwork zich voor?

Dotwork wordt voornamelijk gebruikt bij mandala’s en grafische tattoos. Het voordeel van dotwork is dat de tattoo over de jaren heen alleen maar mooier wordt, zeker wanneer je het plaatsen laat uitvoeren door een specialist van onze tattooshops. Wist je trouwens dat het plaatsen van een tattoo met behulp van dotwork minder pijnlijk is dan andere soorten tattoos? Het zijn immers de streepjes die zorgen voor de pijn bij het plaatsen van tatoeages. Het genezingsproces bij een tattoo met dotwork ligt dan ook aanzienlijk lager.

Laat je tattoo zetten door onze dotwork-specialisten

Wil je een mandala of eerder een tekening in Black & Grey? Door een dotwork-tattoo te laten zetten door een specialist, wordt je tattoo nog interessanter. Heb je zelf een eigen ontwerp gemaakt en wil je deze laten plaatsen door ons team van specialisten? Of zit je zonder inspiratie en wil je wat advies vragen bij onze studio? Onze experts staan voor je klaar. Ze geven je alle nodige informatie over de mogelijkheden en kijken mee voor een leuk design. Ook wanneer je niet zeker bent over de plaatsing van je tattoo, helpen wij je graag verder. Neem contact op met ons via het e-mailadres info@cirusso.com! Bekijk ook eens onze nieuwspagina om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe vestigingen of artiesten.