Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Droom je van een tattoo met dotwork die gezet is in Aalst? De techniek levert geweldige resultaten op en kan toegepast worden in verschillende stijlen en soorten tekeningen. Geef je tattoo dat extra beetje elegantie en kies voor dotwork in één van onze shops in Aalst, Hasselt of Antwerpen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Jouw tattoo met dotwork laten zetten in Aalst

Voor een tattoo dat gezet is met dotwork moet je een gespecialiseerde tattooartist vinden. Dat heeft ons team in Aalst, Hasselt en Antwerpen. Dotwork is namelijk heel precies en nauwkeurig. Je moet weten hoever je het één bolletje van het ander bolletje mag plaatsen. Daarvoor heb je veel oefening en geduld nodig. Als het juist gedaan is, krijg je een effect dat structuur en diepte geeft in je tattoo. Het is dus zeker een goed idee om te kiezen voor dotwork van Cirusso Art.

Waar leent dotwork zich voor?

Het wordt voornamelijk gebruikt bij mandala’s en grafische tattoos. Het voordeel van dotwork is dat de tattoo over de jaren heen alleen maar mooier wordt. We hebben specialisten voor jouw tattoo in dotwork, in onze studio in Antwerpen, Hasselt en Antwerpen. Wat ook fijn is om te weten over dotwork, is dat je minder last hebt van het zetten van de tattoo. Streepjes zetten doet namelijk meer pijn. Dit resulteert in een korter genezingsproces.

Laat je tattoo zetten door onze dotwork specialisten in Hasselt

Of je nu gaat voor een mandala of eerder welke tekening, dotwork maakt je tattoo interessanter. Laat ze volledig of deels zetten in dotwork, je doet jezelf er een plezier mee. Bekijk er de voordelen en dan is de techniek zeker de extra tijd waard. Waarom twijfel je nog? Laat je tattoo in dotwork zetten door onze tattooshop in Aalst, Hasselt en Antwerpen. Neem contact op via ons e-mailadres info@cirusso.com of bel op het nummer +32 5 339 38 29!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo