✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Voor een tattoo met dotwork kan je terecht bij een van onze studio’s, gevestigd in Aalst, Hasselt Antwerpen en Kortrijk. De techniek levert geweldige resultaten op en kan toegepast worden in verschillende stijlen en soorten tekeningen. Geef je tattoo dat extra beetje elegantie en kies voor dotwork in één van onze shops in Aalst, Kortrijk, Hasselt of Antwerpen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Jouw tattoo met dotwork laten zetten in Aalst, Hasselt, Kortrijk of Antwerpen

Ben je op zoek naar een specialist voor je tattoo met dotwork in de buurt van Antwerpen, Kortrijk, Aalst of Hasselt? Dan kan je rekenen op ons team van professionele tattooartiesten. Een tattoo met dotwork vergt enorm veel precisie en nauwkeurigheid. Door de bolletjes op precies de juiste afstand te plaatsen, creëer je een effect dat diepte en structuur toevoegt aan je tattoo. Het is dus belangrijk dat je voor iemand kiest die weet wat hij of zij doet. Indien je kiest voor Cirusso, in Kortrijk of een van onze andere locaties, voor het plaatsen van je tattoo met dotwork, kan je daar honderd procent zeker van zijn.

Waar leent dotwork zich voor?

Dotwork wordt voornamelijk gebruikt bij mandala’s en grafische tattoos. Het voordeel van dotwork is dat de tattoo over de jaren heen alleen maar mooier wordt, zeker wanneer het plaatsen laat uitvoeren door de experts van onze studio’s in Hasselt, Kortrijk, Antwerpen of Aalst. Wist je trouwens dat het plaatsen van een tattoo met behulp van dotwork minder pijnlijk is dan andere soorten tattoos? Het zijn immers de streepjes die zorgen voor de pijn bij het plaatsen van tatoeages. Het genezingsproces bij een tattoo met dotwork ligt dan ook aanzienlijk lager.

Laat je tattoo zetten door onze dotwork specialisten in Hasselt

Of je nu gaat voor een mandala of eerder welke tekening, dotwork maakt je tattoo interessanter. Heb je zelf een eigen design ontworpen en wil je deze laten plaatsen door ons team? Of zit je zonder inspiratie en wil je wat advies bij onze studio? Onze experts staan voor je klaar. Ze geven je alle nodige informatie over de mogelijkheden en kijken mee voor een leuk design. Ook wanneer je niet zeker bent over de locatie van je tattoo, helpen wij je graag verder. Ga je voor een volledig of slechts een gedeeltelijk design in dotwork? Laat je tattoo in dotwork zetten bij onze tattooshop in Aalst, Kortijk, Hasselt en Antwerpen. Neem contact op met ons via het e-mailadres info@cirusso.com of bel op het nummer +32 3 289 01 20!