PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Ben je op zoek naar een tatoeëerder die mooie tattooportretten kan zetten in de omgeving van Aalst, Antwerpen en Hasselt? Dan kan je terecht bij Cirusso Art. Iemand laten portretteren in een tattoo zorgt ervoor dat je deze persoon altijd dichtbij je hebt. Ben je een geliefde kwijt en wil je hiervoor een herinnering creëren op je lichaam? Of bewonder je een celebrity die je wilt eren? Als je een portret van deze persoon als tattoo wilt plaatsen, helpen onze artiesten je verder.

Wil je een tattoo portret laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Tattooportretten van geliefden, celebrities of een iconisch figuur

Bij Cirusso Art kan je rekenen op tattoos met kwalitatieve portretten. Wil je je grootmoeder, vriend of huisdier vereeuwigen in een tattooportret? Bij ons zijn dat allemaal mogelijkheden. Bij een portret weten we dat het vaak om een persoon gaat die je graag ziet of zag. Daarom vinden we het belangrijk dat de tattooportretten alleen door de beste artiesten uit onze tattooshop worden gezet.

Voor welke stijl ga jij?

Met portretten ga je gewoonlijk heel hard in detail, dat is eigen aan de portretstijl. Maar de manier van kleuren of keuze in motief doet er ook toe. Als je kiest voor tattooportretten is de eerste keuze de Black & Grey-stijl. De stijl laat heel veel gebruik van detail toe door de verschillende grijstinten. Wil je juist wat interessantere kleuren en motieven toevoegen? Dan kan je kiezen voor een neotraditional tattoo voor je portretten. Met deze stijl kies je voor een origineel design voor je tattooportret.

Informeer je bij ons

Wil je een tattoo laten zetten van een geliefde of een persoon die je bewondert? Maak dan een afspraak in:

Zij helpen je verder aan mooie gedetailleerde tattooportretten. Dat kan je doen via ons boekingssysteem of door te bellen naar het nummer +32 3 289 01 20! Wij kijken er naar uit om iemand te portretteren op je lichaam.