Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Een tattoo met portretten kan je best bij ons laten zetten in Antwerpen. Ben je een geliefde kwijt en wil je hiervoor een herinnering creëren op je lichaam?  Of bewonder je deze persoon simpelweg? Als je een tattoo van één of meerdere portretten wilt plaatsen, hoeft het niet per se te zijn van één persoon.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Wij zetten tattoos van portretten in onze studio in Antwerpen

Bij Cirusso Art kan je rekenen op tattoos met kwalitatieve portretten in Antwerpen, Hasselt en Aalst. Wil je je grootmoeder, vriend of huisdier vereeuwigen? Bij ons zijn dat allemaal mogelijkheden. Bij een portret weten we dat het vaak om een persoon gaat die je graag ziet of zag. Daarom vinden we het zo belangrijk dat de tattoo van je portretten alleen door de beste artiesten worden gezet in Antwerpen, Hasselt of Aalst.

Voor welke stijl ga jij?

Met portretten ga je gewoonlijk heel hard in detail, dat is eigen aan de stijl. Maar de manier van kleuren of keuze in motief doet er ook toe. Als je kiest voor een tattoo van portretten is de eerste keuze black & grey stijl in onze studio in Antwerpen, Hasselt of Aalst. De stijl laat heel veel gebruik van detail toe door de verschillende grijstinten. Ook kan je niet fout gaan in kleuren verkeerd te kiezen, zoals een tint ernaast of overgesatureerd. Wil je juist wat interessantere kleuren en motieven? Dan kan je kiezen voor neotraditional tattoo voor je portretten, daar kan je heel ver in gaan bij ons Antwerpen, Hasselt of Aalst.

Informeer je bij ons

Heb je toch nog sterke twijfels? Daar helpen we je graag bij. Als je een afspraak maakt, beantwoorden wij van Cirusso Art al je vragen en zorgen. Voor een tattoo van portretten moet je je absoluut zeker voelen in één van onze studio’s in Antwerpen, Hasselt of Aalst. Aarzel dus niet langer en neem contact op met ons via het contactformulier voor je afspraak! Bel ons op het nummer +32 3 289 01 20!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo