Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Ben je helemaal verliefd geworden op een tattoo in de oldschool stijl en wil je deze laten plaatsen bij Cirusso Art in Aalst? De stijl is heel bijzonder. Het was een stijl die heel erg beïnvloed werd door de beperkingen van de tijd. Zijn origine bevindt zich namelijk in de zeventiende eeuw.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Een tattoo met oldschool vibes in Aalst

De stijl is mede gevormd door kleurbeperkingen en weinig opties om heel fijn te werken. Zo krijg je dikke lijnen en geen schaduwvorming. Ook is het kleurgebruik beperkt tot rood, blauw, geel en groen. Dat maakt het zeker interessant om te gaan voor een tattoo in oldschool stijl in één van onze studio’s in Aalst, Hasselt of Antwerpen. Je gaat dan ook best voor redelijk eenvoudige symbolen, zoals marinesymbolen, vogels, simpele rozen en nog veel meer. Je gebruikt ook korte tekst in het midden van de tekening zelf. Dit is een groot verschil met neotraditional stijl. Wil je een tattoo in oldschool stijl zetten? Kom dan naar onze studio in Aalst, Hasselt of Antwerpen.

Liefde voor vintage

Als je een liefde hebt voor alles dat vintage is, moet je zeker kijken naar deze stijl. Er zitten veel symbolen in die nog teruggaan naar de zeventiende eeuw. Een tattoo in oldschool stijl laten zetten in onze studio in Hasselt, Antwerpen of Aalst zal je zeker dat extra retro gevoel geven. Ga voor nautische symbolen, of vlinders, dieren en veel meer. Wat je ook kiest, er zit altijd een mooie betekenis achter. Bij ons kan je je tattoo in vertrouwen laten zetten in oldschool stijl in Hasselt, Antwerpen of Aalst.

Laat je tattoo zetten bij ons

Wij zorgen ervoor dat je oldschool tattoo er geweldig uitziet en we zorgen ervoor dat je comfortabel bent in onze studio in Aalst, Antwerpen of Hasselt. Kies je al een bestaand design of zoek je iets nieuws? Vraag ernaar en je krijgt prachtige opties. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 5 339 38 29

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo