PROFESSIONAL TATTOO & BARBER STUDIO - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

HomeEen oldschool tattoo in Aalst, Hasselt, Antwerpen of Kortrijk

Wil je een tattoo met een oldschool design laten plaatsen in Aalst, Hasselt, Kortrijk of Antwerpen? Dan kan je terecht bij Cirusso Art, met vestingen over het hele land. Oldschool is een van de oudste westerse stijlen. Vroeger werden ze vooral gezet door zeemannen en soldaten, maar ook vandaag de dag in een oldschool tattoo enorm populair.

Wil je een oldschool tatto laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Wat kan je verwachten van een tattoo met een oldschool design?

Heb je interesse in een oldschool tattoo? Dan vertellen we je graag meer over de eigenschappen van deze stijl. De stijl is mede gevormd door kleurbeperkingen en weinig opties om heel fijn te werken. Zo krijg je dikke lijnen en geen schaduwvorming. Ook is het kleurgebruik bij een oldschool tattoo beperkt tot rood, blauw, geel en groen. Je gaat dan ook best voor redelijk eenvoudige symbolen, zoals marinesymbolen, vogels, simpele rozen en nog veel meer. Als je een liefde hebt voor alles dat vintage is, moet je zeker kijken naar deze stijl. Ook de neotraditional tattoo haalt zijn oorsprong bij de oldschool tattoos, maar biedt veel meer mogelijkheden. Aan jou de keuze waar je meer van houdt.

Laat je tattoo zetten bij ons

Wij zorgen ervoor dat je oldschool tattoo er geweldig uitziet. Maak je afspraak in een van onze tattooshops. Dat kan je doen volgens het boekingssysteem:

Wij luisteren altijd naar je wensen en zorgen ervoor dat het zetten van je tattoo een fijne ervaring wordt om niet te vergeten.