✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Wil je een tattoo met een oldschool design laten plaatsen in Aalst, Hasselt of Antwerpen? Dan kan je terecht bij Cirusso Art, met vestingen op deze drie locaties. Oldschool is een stijl die enorm beïnvloed werd door de beperkingen van de tijd. Zijn origine bevindt zich namelijk in de zeventiende eeuw.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Een tattoo met oldschool vibes in Aalst, Hasselt en Antwerpen

De stijl is mede gevormd door kleurbeperkingen en weinig opties om heel fijn te werken. Zo krijg je dikke lijnen en geen schaduwvorming. Ook is het kleurgebruik beperkt tot rood, blauw, geel en groen. Dat maakt het zeker interessant om te gaan voor een oldschool tattoo te kiezen in één van onze studio’s in Aalst, Hasselt of Antwerpen. Je gaat dan ook best voor redelijk eenvoudige symbolen, zoals marinesymbolen, vogels, simpele rozen en nog veel meer. Bij deze stijl wordt er overigens ook regelmatig gebruik gemaakt van tattoos met letters. Dit is een groot verschil met neotraditional tattoos. Wil je een oldschool tattoo laten zetten in onze studio in Aalst, Antwerpen of Hasselt? Wij zien je graag verschijnen!

Liefde voor vintage

Als je een liefde hebt voor alles dat vintage is, moet je zeker kijken naar deze stijl. Er zitten veel symbolen in die nog teruggaan naar de zeventiende eeuw. Een tattoo in de stijl oldschool laten zetten in onze studio in Hasselt, Antwerpen of Aalst zal je zeker dat extra retro gevoel geven. Ga voor nautische symbolen of vlinders, dieren en veel meer. Wat je ook kiest, er zit altijd een mooie betekenis achter. Bij ons kan je je tattoo in vertrouwen laten zetten in de stijl oldschool in Hasselt, Antwerpen of Aalst.

Laat je tattoo zetten bij ons

Wij zorgen ervoor dat je oldschool tattoo er geweldig uitziet en we dat je comfortabel bent in onze tattooshop in Aalst, Antwerpen of Hasselt. Kies je al een bestaand design of zoek je iets nieuws? Vraag ernaar en je krijgt prachtige opties. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 289 01 20.