Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Bij ons vind je tattooartiesten die dotwork tattoos plaatsen als specialist. De techniek geeft allerlei voordelen om jou een speciale tattoo te geven. De stijl komt bijvoorbeeld ideaal tot zijn recht in mandalatattoos. Vind je dotwork tattoo specialist in Aalst, Hasselt of Antwerpen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Onze dotwork tattoo specialist helpt je graag verder

Je vindt je dotwork tattoo specialist niet alleen in Antwerpen, maar ook in Hasselt en Aalst. Waarom zou je kiezen voor dotwork? We overlopen even de voordelen.

  • Je tattoo krijgt een speciale textuur, zo schittert die nog meer;
  • De techniek zorgt voor prachtige graduatie in je tattoo;
  • Je kan het in bijna elke stijl gebruiken;
  • Door de speciale stijl krijg je een tattoo waar je extra mee kan pronken;
  • De pijn tijdens het zetten is minder omdat er geen lijntjes worden getrokken;
  • De nazorg is korter, met minder korstjes en jeuk.

Houd er gewoon rekening mee dat deze techniek wel meer tijd kost. Kies dus voor je dotwork tattoo voor een specialist in Aalst, Hasselt en Antwerpen.

Een dotwork tattoo specialist kies je zorgvuldig

Je hebt bijna alleen maar voordelen door te kiezen voor een dotwork tattoo. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het er prachtig uitziet. Deze techniek wordt vooral gebruikt met enkel zwarte inkt. De bolletjes worden allemaal afzonderlijk gezet, dus geen lijnen. Daarom duurt het ook wat langer. Als je niet te dicht kijkt, zie je de afzonderlijke bolletjes niet en vloeit alles moeiteloos in elkaar over. Een dotwork tattoo specialist weet hoeveel plaats die moet laten tussen elk bolletje, daarom kies je tattooartist in Aalst, Antwerpen en Hasselt. Door voor ons te kiezen ga je voor kwaliteit.

Laat je dotwork tattoo zetten door ons

Wij helpen je met de uitvoering van je concept, keuze van kleuren en nog veel meer. Je plaatst je vertrouwen juist in ons als dotwork tattoo specialist, in onze studio in Antwerpen, Hasselt en Aalst. We voeren je tattoo prachtig uit, we zorgen ervoor dat je nazorg duidelijk is en je kan altijd bij ons terecht voor vragen. Kies dus voor kwaliteit bij Cirusso Art voor je dotwork tattoo specialist in Aalst, Antwerpen en Hasselt. Twijfel niet en contacteer ons via het contactformulier voor je afspraak!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo