✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Wil je een dotwork tattoo laten plaatsen door een specialist in Hasselt, Antwerpen, Aalst? Dan kan je rekenen op Cirusso Art, met vestigingen in al deze prachtige steden. Met een dotwork tattoo kies je voor een originele techniek voor een creatief design. De stijl komt bijvoorbeeld ideaal tot zijn recht in mandalatattoos. Vind je dotwork tattoo specialist in Aalst, Hasselt of Antwerpen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Een prachtige dotwork tattoo laten zetten door een specialist in Hasselt, Aalst of Antwerpen

Een specialist voor jouw dotwork tattoo vind je niet alleen in Antwerpen, maar ook in Hasselt en Aalst. Waarom zou je kiezen voor dotwork? We overlopen even de voordelen:

  • Je tattoo krijgt een speciale textuur, zo schittert die nog meer.
  • De techniek zorgt voor prachtige graduatie in je tattoo.
  • Je kan het in bijna elke stijl gebruiken.
  • Door de speciale stijl krijg je een tattoo waar je extra mee kan pronken.
  • De pijn tijdens het zetten is minder omdat er geen lijntjes worden getrokken.
  • De nazorg is korter, met minder korstjes en jeuk.

Houd er gewoon rekening mee dat deze techniek wel meer tijd kost. Zorg er dus voor dat je agenda leeg is wanneer je een afspraak maakt voor een dotwork tattoo bij onze specialist in Aalst, Hasselt en Antwerpen.

Onze specialist zorgt voor een kwalitatieve plaatsing van je dotwork tattoo

Je hebt bijna alleen maar voordelen wanneer je kiest voor een dotwork tattoo, zeker als je het zetten overlaat een specialist. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het er prachtig uitziet. Deze techniek wordt vooral gebruikt met enkel zwarte inkt en dus bijvoorbeeld erg populair bij black & grey-tattoos. De bolletjes worden allemaal afzonderlijk gezet. Daarom duurt het ook wat langer. Als je niet te dicht kijkt, zie je de afzonderlijke bolletjes niet en vloeit alles moeiteloos in elkaar over. Een specialist van onze tattoostudio’s in Hasselt, Aalst of Antwerpen weet exact hoeveel plaats die moet laten tussen elk bolletje bij het plaatsen van je dotwork tattoo. Je bent bij ons dan ook altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Laat je dotwork tattoo zetten door ons

Wij helpen je met de uitvoering van je concept, keuze van kleuren en nog veel meer. Je plaatst je vertrouwen juist in ons als specialist, in onze tattoostudio in Antwerpen, Hasselt en Aalst. We voeren je tattoo prachtig uit, we zorgen ervoor dat je nazorg duidelijk is en je kan altijd bij ons terecht voor vragen. Wil je een dotwork tattoo met een oosterse uitstraling? Of kies je toch liever voor iets klassieks? Bij ons kan het allemaal! Kies dus voor een specialist van Cirusso Art in Aalst, Antwerpen of Hasselt voor je dotwork tattoo. Twijfel niet en contacteer ons via het nummer +32 3 289 01 20 of via het contactformulier voor je afspraak!