Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Laat je fineline tattoo zetten in onze studio Cirusso Art in Antwerpen. Onze internationaal bekroonde tattooartiesten zetten jouw tattoo.. We zorgen ervoor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens het zetten. We hebben ook artiesten in Aalst en Hasselt die je met veel plezier helpen voor je fineline tattoo.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Wat maakt onze fineline tattooartiesten bijzonder in Antwerpen?

Zoals we al hebben gezegd, het zijn niet zomaar tattooartiesten. Ze komen van het buitenland, waar ze ook bekroond zijn voor hun werk. We willen je alleen maar de beste opties bezorgen. Het is belangrijk voor je fineline tattoo om iemand met ervaring en expertise te kiezen in Antwerpen, Hasselt of Aalst. Je kan namelijk niet zomaar foutjes wegwerken, omdat de lijnen die we maken, zo fijn zijn. Dat is natuurlijk de charme van de stijl. Pommeline heeft een zaak in Aalst en zij is gespecialiseerd in deze fijne lijnen. Woon je niet in de buurt van Antwerpen?  Ga dan langs in Aalst bij Pommeline.

Wat zijn de mogelijkheden van de stijl?

Door een fineline tattoo te laten zetten bij ons in Aalst, Hasselt of Antwerpen krijg je er veel voordelen bij. Durf je geen tattoo te zetten voor de pijn? Of heb je twijfels over de plaatsing. Uiteraard impliceert fineline tattoos dat er enkel fijne lijnen worden gebruikt. Misschien wil je dat combineren met whip shading of freehand lettering… Er zijn een oneindig aantal mogelijkheden. Het lijkt dat fineline tattoos een vrouwelijke stijl is, maar niets is minder waar. We zetten genoeg fineline tattoos bij mannen in onze studio’s in Antwerpen, Hasselt en Aalst om te weten dat dit niet klopt.

Stop met twijfelen en kies voor ons

Wij zorgen goed voor jou tijdens het proces. Ook voor en na je fineline tattoo word je verzorgd in onze studio’s van Antwerpen, Hasselt en Aalst. We zorgen ervoor dat je de juiste informatie krijgt, zodat je je tattoo goed kan verzorgen. Heb je achteraf nog vragen? Stuur ons een e-mail op info@cirusso.com of een bel naar onze studio. Je wordt zo goed mogelijk en zo snel mogelijk geholpen. Waarom zou je dus twijfelen om een fineline tattoo te laten zetten bij ons in Antwerpen, Hasselt of Aalst? Neem snel contact op met ons via het contactformulier of bel ons op +32 3 289 01 20!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo