PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Laat je finelinetattoo zetten in onze studio Cirusso Art in Antwerpen, Aalst, Kortrijk, Geraardsbergen of Hasselt. Onze internationaal bekroonde tattooartiesten zetten jouw tattoo. We zorgen ervoor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens het zetten. Onze artiesten gaan altijd met veel plezier aan het werk als ze je fine tattoo zetten.

Wil je een finelinetattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Wat maakt onze artiesten voor een finelinetattoo bijzonder?

Zoals we al hebben gezegd, het zijn niet zomaar tattooartiesten. Ze zijn al erg bekend in het buitenland en reizen rond in Europa om hun tattoos te zetten. We willen je alleen maar de beste opties bezorgen. Het is belangrijk om voor je fine tattoo iemand met ervaring en expertise te kiezen in Antwerpen, Kortrijk Hasselt, Geraardsbergen of Aalst. Je kan namelijk niet zomaar foutjes wegwerken, omdat de lijnen die we maken, zo fijn zijn. Dat is natuurlijk de charme van de stijl. Pommeline heeft een tattooshop in Aalst en zij is gespecialiseerd in deze fijne lijnen. Ga daar dus zeker eens langs. Welke locatie je ook verkiest, dankzij de expertise van onze tattooartists ben je zeker van een eindresultaat waar je al jaren van droomt.

Wat zijn de mogelijkheden van de stijl?

Door een finelinetattoo bij ons te laten zetten, krijg je er veel voordelen bij. Durf je geen tattoo te zetten voor de pijn? Of heb je twijfels over de plaatsing? Dat is helemaal niet nodig. Uiteraard impliceert finelinetattoos dat er enkel fijne lijnen worden gebruikt. Maar dat wilt niet zeggen dat deze tattoo extra pijn doet. Ook met twijfels helpen we je verder met advies. Misschien wil je je tattoo combineren met:

Er zijn een oneindig aantal mogelijkheden met de fineline-stijl. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat een fine tattoo uitsluitend voor vrouwen is. We zetten genoeg finelinetattoos bij mannen om te weten dat dit niet klopt.

Stop met twijfelen en kies voor ons

Wij zorgen goed voor jou tijdens het proces. Ook voor en na je fine tattoo word je verzorgd. We geven je de juiste informatie, zodat je je tattoo goed kan verzorgen. Waarom zou je dus twijfelen om een finelinetattoo te laten zetten bij ons? Neem snel contact op met ons via info@cirusso.com of bel ons op +32 3 289 01 20! Bekijk ook zeker even onze nieuwspagina om mee te zijn met de laatste nieuwigheden.