PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Als je je tattoosleeve wilt uitbreiden, kan je bij ons langskomen in Kortrijk. Het team van Cirusso Art staat met veel plezier klaar om een nieuwe tattoo te plaatsen om je sleeve weer wat groter te maken. Onze professionele tattooartiesten zorgen keer op keer voor een kunstwerk op jouw lichaam. Wij helpen je dan ook graag bij het realiseren van je sleeve.

Wil je een sleeve tatto laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Ga voor een mooie tattoosleeve met verschillende stijlen

Als je graag een sleeve wilt, kan je bij ons je volgende tattoo laten zetten. Een sleeve kan je namelijk niet in een keer laten plaatsen. Je lichaam heeft telkens even tijd nodig om te herstellen. Een tattoosleeve zal er dus niet na één sessie staan. Ook als je wilt beginnen met een sleeve, helpen we je verder. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar een unieke tattoo om mee te starten. Wij zijn thuis in verschillende stijlen en helpen je met het design, moest je zelf nog geen idee hebben. Na die eerste tattoo(s), zien we elkaar snel weer om je tattoosleeve uit te breiden.

Aarzel niet en begin aan je sleeve

Wil je op lange termijn graag een volledige sleeve? Maak dan een afspraak in Kortrijk bij Cirusso Art en geniet binnenkort van het resultaat. In onze tattooshop zorgen wij ervoor dat je binnenkort met een prachtige tattoosleeve de deur uitgaat. Onze professionele artiesten ontvangen je met open armen.