PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

HomeTattoo met shading in Kortrijk

Wil je graag een tattoo met shading laten zetten in Kortrijk? Dan kan je terecht bij Cirusso Art. Wij werken samen met de beste tattooartiesten, die ervaring hebben met tattooshading en telkens een prachtig eindresultaat garanderen. Schaduwen toevoegen aan je tattoo zorgt voor extra diepte en een mooie afwerking.

Wil je een shading tattoo door ons laten zetten?

Plan je afspraak
tattoo

Wat zijn de mogelijkheden van een tattoo met shading?

Tattooshading kan gebruikt worden voor tattoos in verschillende stijlen. Ook binnen die stijlen zijn er verschillende technieken die gebruikt worden om shading toe te voegen aan je tattoo. Zo kan je onder andere kiezen voor de Whip Shading-techniek, waarbij we mooie overgangen van donkere naar lichte tinten in je tattoo creëren. Welke stijl tattoo kun je verwachten? Wel, tattooshading wordt voornamelijk toegepast bij Black & Grey-tattoos. Maar ook bij realistische tattoos kunnen schaduwen niet ontbreken het nodige detail en diepgang toe te voegen.

Kies voor diepgang in je tattoo

Wil je een tattoo met shading laten aanbrengen in onze tattooshop? Wacht dan niet langer en maak je afspraak in onze studio in Kortrijk. Bij ons word je alleen maar getatoeëerd door professionele artiesten. Wij kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen en de nodige schaduwen toe te voegen aan je tattoo om zo meer diepte te creëren.