PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Bij Cirusso Art staan wij garant voor een prachtige en unieke tattoo. Wij hebben vestigingen over heel het land, waar alleen maar de beste tattooartiesten aan het werk zijn. Door voor een unieke tattoo te kiezen, toon je wie je bent en zorg je ervoor dat er niemand dezelfde tattoo heeft. Zo kan je bijvoorbeeld voor een design kiezen dat je doet denken aan een specifieke gebeurtenis of een geliefde.

Wil je een unieke tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Wat zijn de mogelijkheden van een unieke tattoo?

Wil je graag een unieke tattoo laten plaatsen die de nodige betekenis met zich meedraagt? Dan ben je meer dan welkom in een van onze tattooshops. Wij hebben vestigingen in Antwerpen, Geraardsbergen, Hasselt, Kortrijk of bij de tattooshop van Pommeline in Aalst. Hoe maak je je tattoo nu echt uniek? Wel door zelf een design te maken of te laten ontwerpen door onze artiesten. Je kan hiermee verwijzen naar een speciale gebeurtenis of een geliefde persoon. Dat kan in de vorm van een tattooportret, maar je kan ook een tekening laten zeggen met wat extra betekenis. Hiervoor kan je kiezen tussen verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo in Chicano-stijl. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat je tattoo echt uniek is.

Kies voor een tattoo met betekenis

Wil je graag een unieke en betekenisvolle tattoo? Dan zit je goed bij Cirusso Art. Maak je afspraak in onze vestigingen in:

Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen. Zit je met nog enkele vragen rond hoe zo’n afspraak loopt of hoe je je tattoo moet verzorgen, dan kan je zeker terecht op onze FAQ-pagina, maar uiteraard helpen we je in onze zaak ook verder.