PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

HomeKom langs in Hasselt voor Whip Shading in je tattoo

Als je Whip Shading wilt in je tattoo, kom dan langs bij Cirusso Art in Hasselt. Deze techniek zorgt voor mooie resultaten en een heel effen en geschakeerde schaduw. We hebben een expert die Whip Shading toepast op je tattoo. De techniek wordt gewoonlijk gebruikt met zwart en grijstinten en geven je tattoo een extra dimensie.

Wil je een whip shading tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Whip Shading geeft diepte aan je tattoo

Je tattoo heeft meer diepte als die mooie schaduwen krijgt. De Whip Shading-techniek kan hierbij helpen. Bij Whip Shading laten we de naald negentig graden op de huid staan en trekken we dan een vluchtige lijn met de naald. We starten met zwart en gebruiken telkens lichtere kleuren grijs om de verschillende tinten zo mooi mogelijk te laten overlopen. Whip Shading in een tattoo zorgt voor mooie overgangen. Verder hebben we nog andere technieken, die ditzelfde effect kunnen geven, zoals de dotworktechniek. Ook daar hebben wij verschillende gespecialiseerde tattooartiesten voor bij Cirusso Art.

Laat deze schaduw zetten in onze studio

Bij ons wordt de Whip Shading van je tattoo prachtig gezet, vertrouw ons team in Hasselt hiermee. Met hun ervaring in tattooshading ben je zeker dat je een tattoo krijgt die nog heel lang mooi blijft. Uiteraard kan je ook eens in onze andere tattooshops aankloppen om Whip Shading te gebruiken voor je tattoo. Wil je iemand een uniek cadeau geven? Schenk een giftcard voor een tattoo van de studio in Hasselt. Daar doe je zeker iemand een groot plezier mee. Heb je nog vragen? Contacteer ons op het nummer +32 3 289 01 20 of via het e-mailadres info@cirusso.com. Laat je tattoo bij ons zetten met de Whip Shading-techniek!