✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Pommeline verwelkomt je graag in haar tattooshop. Zoek je naar een tattoo voor het fijnere werk, dan zit je goed bij Pommeline. Ze kan je allerlei patronen, kleuren en nog veel meer aanbieden. Wil je een tattoo van een dier of iets helemaal anders? Dat kan zeker.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Vind Pommeline in haar tattooshop

Je vindt Pommeline in haar tattooshop INKspired én bij ons in Cirusso Art. Ze werkt samen met onze studio in Aalst, dus je vindt haar daar regelmatig. Ben je benieuwd wat ze voor jou kan betekenen? Pommeline zet vooral tattoos in de stijl van fineline, bloemen en mandala’s. Kortom, allemaal dingen die heel vrouwelijk beschouwd kunnen worden. Ze werkt samen met haar vriend regelmatig samen, hij doet vooral fotorealistische tattoos.  Het is dus een sterk team. Je vindt Pommeline in haar tattooshop, waar ze regelmatig tattoos zet die op dieren zijn geïnspireerd. Als je een tattoo wilt bij Cirusso Art hoef je niet lang te wachten totdat Pommeline iets kan zetten, we hebben namelijk korte wachttijden.

Laat je tattoo door Pommeline plaatsen

Is het je eerste tattoo of heb je er al verschillende? Wat het ook is, bij Pommeline haar tattooshop word je goed verzorgd. Voordat er aan je tattoo wordt begonnen, heb je een duidelijk gesprek met je tattooartiest. Zo ben je zeker over wat er wordt afgesproken. Wist je dat je een cadeaukaart kan geven voor een tattoo van Pommeline? Haast je om een afspraak te maken door te e-mailen naar info@cirusso.com of te bellen op +32 3 289 01 20!