Tattooshop Cirussoart by Yellowrose opent de deuren in Lessensestraat

GERAARDSBERGEN – Tattooshop Cirussoart by Yellowrose opent dit weekend de deuren in de Lessensestraat in Geraardsbergen. Het is al de vijfde tattooshop die Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai openen.

Source: HLN.be

KVK-speler Radovanovic zet tattoo in vorm van blauwkussen bloem: “Heeft een grote betekenis”

KORTRIJK – Tattooshop Cirusso Art aan de Diksmuidekaai kreeg op zaterdag 21 januari Aleksandar Radovanovic, verdediger bij KV Kortrijk, over de vloer.

Source: HLN.be

‘Cirusso Barbers’ opent aan de Houtmarkt: “Pommeline en influencers van Love Island komen langs”

AALST – Naast de tattooshop ‘Cirussoart by Pommeline’ op de Houtmarkt in Aalst opent eind deze maand ‘Cirusso Barbers’. Ook in andere steden willen Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai barbershops starten naast hun tattooshops.

Source: HLN.be

Cirusso Art versterkt reputatie van tattoostad Kortrijk, Pommeline Tillière komt mee openen: “We werken enkel met de beste artiesten”

KORTRIJK- De bekende tattoo onderneming Cirusso Art verruimt de blik, met op zondag 12 juni de opening van een eerste West-Vlaamse vestiging, in Kortrijk. “We werken enkel met buitenlandse award winning gastartiesten, want kwaliteit staat voorop. En we bedienen klanten zo snel en zo goed mogelijk, bij ons heb je binnen de week een afspraak”, klinkt het bij de ambitieuze initiatiefnemers.

Source: HLN.be

‘Cirusso Art By Pommeline’ aan de Houtmarkt is open: “Meest spraakmakende tattooshop van de Benelux”

AALST – Cirusso Art By Pommeline aan de Houtmarkt in Aalst is geopend. Het is de nieuwe tattooshop van Pommeline Tilliére (bekend van Temptation Island en haar eigen shop Inkspired by Pommeline), Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai (bekend van Cirusso Art Antwerpen).

Source: HLN.be

Pommeline, Lesley, Shirley… reality sterren kleuren grootste opening ooit van Cirusso Art

KORTRIJK – Kortrijk is een nieuwe tattoo onderneming rijker, nu de eerste West-Vlaamse vestiging van Cirusso Art aan de Diksmuidekaai 1/1 de deuren geopend heeft. Dat ging zondag niet onopgemerkt voorbij om het zacht uit te drukken. Er kwamen tal van reality sterren op het openingsfeest af, zoals Pommeline Tillière van Temptation Island en Lesley Versprille, Dusty Taconis, Joyce Elodia Lopez, Jurney Hendrikx en Shirley Cramer van Ex On The Beach: Double Dutch. De belangstelling was heel groot. “Het was een geslaagde start, het was tot nu zelfs ons beste openingsfeest”, klinkt het.

Source: HLN.be

Pommeline Tillière opent Cirusso Art aan Cellebroedersstraat

HASSELT – Deze zondag werd aan de Cellebroedersstraat in Hasselt Cirusso Art geopend. Eerder opende deze tattooshop ook al twee succesvolle zaken in Antwerpen en Aalst.

Source: HLN.be