PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Cirusso Art komt naar Menen. De bekende tattoo keten opent een 9de filiaal aan het stadhuis. “Heel wat van onze klanten zijn BV’s en influencers”

Menen – Weldra opent Cirusso Art de deuren in Menen. De tattoozaak, ondertussen de 9de onder die naam, zal van Menen een creatieve en artistieke hoofdstad maken. De zaakvoerders zullen alvast stevig uitpakken. “BV’s en influencers zijn bij ons kind aan huis!”

Source: HLN.be

William Boeva leukt opening tattooshop Cirusso Art Zottegem op

Zottegem – Stand-upcomedian William Boeva heeft de opening van tattooshop Cirusso Art Zottegem in de Trapstraat opgeleukt met een meet and greet.

Source: HLN.be

Frank Verstraeten (54) laat logo van Zillion op pols tatoeëren: “Allereerste tattoo”

Merchtem – Frank Verstraeten, ex-baas van discotheek Zillion, heeft op zijn 54ste zijn allereerste tattoo gezet. Dat deed hij in Merchtem tijdens het openingsweekend van Cirusso Art. De tattoo werd, hoe kan het ook anders, het logo van Zillion. “Hij overwoog op voorhand om een kleine tattoo te laten zetten, maar het was schrikken toen ik hem plots in de stoel zag zitten”, lacht Cirio Wassenhove, mede-eigenaar van de keten van tattooshops.

Source: HLN.be

Zevende tattooshop van Cirusso opent in Merchtem met Frank Verstraeten en Pommeline Tillière

Merchtem – In het centrum van Merchtem opent later deze maand het zevende filiaal van Cirusso Art. Het wordt de eerste tattooshop van de keten in Vlaams-Brabant. “Veel mensen uit Merchtem en omgeving zien we langskomen in Antwerpen en Aalst”, klinkt het bij eigenaars Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai. “Daarom zagen we hier een opportuniteit.” Nisa Vermeiren zal er instaan voor de dagelijkse leiding.

Source: HLN.be

Vriend van Pommeline zet Kamping Kitsch tattoo op kont.

Kortrijk – Cirusso Art staat voor het eerst op Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux in Kortrijk. Om dat te vieren, liet eigenaar Cirio Wassenhove (25) een Kamping Kitsch tattoo op zijn kont zetten. Cirio is de vriend van Pommeline Tillière. Cirusso Art heeft professionele tattooshops in Kortrijk, Hasselt, Oudenaarde, Geraardsbergen, Antwerpen, Aalst en Merchtem.

Source: HLN.be

Red Flame Tessa Wullaert laat zich tatoeëren in Kortrijk.

Kortrijk – Tattooshop Cirusso Art aan de Diksmuidekaai in Kortrijk kreeg vorige week een bekende Vlaming over de vloer. Tessa Wullaert (30) liet er afgelopen woensdag een tattoo zetten.

Source: HLN.be

Luca Brecel laat inkt zetten bij Hasseltse Cirusso Art: “De Sardijnse vlag is een eerbetoon aan zijn roots”

HASSELT – Na een deugddoende vakantie in Dubai is wereldkampioen snooker Luca Brecel alweer een tijdje in ons land. Vandaag stond zijn Ferrari geparkeerd bij Cirusso Art in Hasselt, de tattoostudio van Cirio Wassenhove. Daar liet hij de vlag van Sardinië op zijn onderarm zetten, ‘een eerbetoon aan zijn roots’, vertelt Wassenhove.

Source: HLN.be

Zwangere Guy en Eddy en Junior Planckaert op opening van nieuwe tattoo-shop Cirusso

OUDENAARDE – Aan de Krekelput in Oudenaarde opent op vrijdag 26 mei de tattoo-shop Cirusse de deuren. “We maken er een driedaags feest van”, kondigen de initiatiefnemers aan.

Source: HLN.be

Pommeline komt tattooshop van vriend Cirio in Oudenaarde openen: “Internationaal netwerk van zo’n 35 tatoeëerders”

OUDENAARDE – Aan de Krekelput in Oudenaarde komt Temptations Island-ster Pommeline volgende maand de nieuwe tattooshop Cirusso Art openen. Initiatiefnemers zijn haar vriend Cirio Wassenhove en zakenpartner Thomas Ruffai. “We halen de beste internationale tattoo-artiesten naar Oudenaarde”, kondigen ze aan.

Tattooshop Cirussoart by Yellowrose opent de deuren in Lessensestraat

GERAARDSBERGEN – Tattooshop Cirussoart by Yellowrose opent dit weekend de deuren in de Lessensestraat in Geraardsbergen. Het is al de vijfde tattooshop die Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai openen.

Source: HLN.be

KVK-speler Radovanovic zet tattoo in vorm van blauwkussen bloem: “Heeft een grote betekenis”

KORTRIJK – Tattooshop Cirusso Art aan de Diksmuidekaai kreeg op zaterdag 21 januari Aleksandar Radovanovic, verdediger bij KV Kortrijk, over de vloer.

Source: HLN.be

‘Cirusso Barbers’ opent aan de Houtmarkt: “Pommeline en influencers van Love Island komen langs”

AALST – Naast de tattooshop ‘Cirussoart by Pommeline’ op de Houtmarkt in Aalst opent eind deze maand ‘Cirusso Barbers’. Ook in andere steden willen Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai barbershops starten naast hun tattooshops.

Source: HLN.be

Cirusso Art versterkt reputatie van tattoostad Kortrijk, Pommeline Tillière komt mee openen: “We werken enkel met de beste artiesten”

KORTRIJK- De bekende tattoo onderneming Cirusso Art verruimt de blik, met op zondag 12 juni de opening van een eerste West-Vlaamse vestiging, in Kortrijk. “We werken enkel met buitenlandse award winning gastartiesten, want kwaliteit staat voorop. En we bedienen klanten zo snel en zo goed mogelijk, bij ons heb je binnen de week een afspraak”, klinkt het bij de ambitieuze initiatiefnemers.

Source: HLN.be

Lotte Vanwezemael vereeuwigt tekeningen van familie in tattoo op haar rug

HASSELT – Lotte Vanwezemael (30) laat de kunst van haar familie vereeuwigen met een tattoo. Op Instagram deelt Lotte het hele proces. Ze geeft haar familieleden een papier en een pen en iedereen moet hun beste tekenkunsten bovenhalen om een mooie bloem te tekenen. Met de tekeningen gaat Lotte naar Cirusso Art Hasselt, de zaak van de vriend van Pommeline Tillière (28). De ontwerper brengt de bloemetjes samen tot een boeket en vereeuwigt de tekening dan op haar lichaam.

Source: HLN.be

‘Cirusso Art By Pommeline’ aan de Houtmarkt is open: “Meest spraakmakende tattooshop van de Benelux”

AALST – Cirusso Art By Pommeline aan de Houtmarkt in Aalst is geopend. Het is de nieuwe tattooshop van Pommeline Tilliére (bekend van Temptation Island en haar eigen shop Inkspired by Pommeline), Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai (bekend van Cirusso Art Antwerpen).

Source: HLN.be

Pommeline, Lesley, Shirley… reality sterren kleuren grootste opening ooit van Cirusso Art

KORTRIJK – Kortrijk is een nieuwe tattoo onderneming rijker, nu de eerste West-Vlaamse vestiging van Cirusso Art aan de Diksmuidekaai 1/1 de deuren geopend heeft. Dat ging zondag niet onopgemerkt voorbij om het zacht uit te drukken. Er kwamen tal van reality sterren op het openingsfeest af, zoals Pommeline Tillière van Temptation Island en Lesley Versprille, Dusty Taconis, Joyce Elodia Lopez, Jurney Hendrikx en Shirley Cramer van Ex On The Beach: Double Dutch. De belangstelling was heel groot. “Het was een geslaagde start, het was tot nu zelfs ons beste openingsfeest”, klinkt het.

Source: HLN.be