✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Voor een black & grey-tattoo in Aalst, Hasselt, Antwerpen of Kortrijk moet je bij Cirusso Art zijn. Onze tattooartiesten zijn enorm getalenteerd en beschikken over verschillende technieken om jouw lichaam met prachtige tattoos te verreiken. Heb je een concept? Laat het door onze tattooartiesten uitvoeren voor een origineel eindresultaat.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Laat je black & grey-tattoo zetten in Aalst, Antwerpen, Kortrijk of Hasselt

Heb je al een volledig uitgewerkt concept of slechts een vaag idee? Dat maakt voor onze artiesten niet uit. Zij helpen je graag bij het uitwerken van je idee of gaan meteen aan de slag wanneer je zelf al iets hebt gevonden. Onze tattooartiesten geven telkens het beste van zichzelf om jou een prachtige tattoo te bezorgen. Je maakt de beste keuze om je black & grey-tattoo bij ons in Hasselt, Kortrijk, Aalst of Antwerpen te laten zetten, maar ook andere soorten tattoos vormen geen enkel probleem voor onze internationaal bekende tattooartiesten.

Waarom kiezen voor een black & grey-tattoo bij ons in Antwerpen, Kortrijk Aalst of Hasselt?

Black & grey geeft je heel veel ruimte in het design van je tattoo. Kleur is erg leuk, maar is vaak ook erg opvallend en niet altijd even makkelijk te combineren met andere tattoos. Kies je voor black & grey voor het design van je tattoo in een van onze tattooshops in Antwerpen, Aalst, Hasselt of Kortrijk? Dan kan je deze in de toekomst gemakkelijk combineren met andere tattoos. Zo zijn black & grey-tattoos ideaal als je graag een sleeve wilt laten tatoeëren. Daarnaast worden black & grey-designs gebruikt bij tattoos met portretten. Ook is black & grey populair bij tattoos met letters. Dat is natuurlijk niet alles, er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met deze stijl.

Neem contact op voor al je vragen

Kies voor internationaal bekroonde tattooartiesten voor je black & grey-tattoo in Aalst, Antwerpen, Kortrijk en Hasselt. We helpen je in je zoektocht naar de juiste uitvoering van je concept en de juiste tattooartiest. We hebben verschillende stijlen waarmee we je kunnen helpen, dus stop met twijfelen! Contacteer ons via het contactformulier of bel naar +32 3 289 01 20 en stel je vragen of maak een afspraak.