PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

HomeBlack & Grey-tattoo in Aalst

Voor een Black & Grey-tattoo in Aalst, Hasselt, Antwerpen of Kortrijk moet je bij Cirusso Art zijn. Onze tattooartiesten zijn enorm getalenteerd en beschikken over verschillende technieken om jouw lichaam met prachtige tattoos te verrijken. Heb je een concept? Laat het door onze tattooartiesten uitvoeren voor een origineel eindresultaat.

Wil je een black & grey-tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak
tattoo

Wij hebben ervaring met de Black & Grey-tattoo

Heb je al een volledig uitgewerkt concept of slechts een vaag idee? Dat maakt voor onze tattooartiesten niet uit. Zij helpen je graag bij het uitwerken van je idee of gaan meteen aan de slag wanneer je zelf al iets hebt gevonden. Onze tattooartiesten geven telkens het beste van zichzelf om jou een unieke tattoo te bezorgen. Je maakt de beste keuze om je Black & Grey-tattoo bij ons te laten zetten.

Waarom kiezen voor een Black & Grey-tattoo?

Black & Grey geeft je heel veel ruimte in het design van je tattoo. Een gekleurde tattoo is erg leuk, maar is vaak ook erg opvallend en niet altijd even makkelijk te combineren met andere tattoos. Kies je voor Black & Grey voor het ontwerp van je tattoo in een van onze tattooshops? Dan kan je deze in de toekomst gemakkelijk combineren met andere tattoos. Zo zijn Black & Grey-tattoos ideaal als je graag een sleeve wilt laten tatoeëren. Daarnaast worden Black & Grey-designs gebruikt bij:

Dat is natuurlijk niet alles, er zijn nog zoveel meer mogelijkheden met deze stijl.

cirusso-team

Maak je afspraak!

Kies voor internationaal bekroonde tattooartiesten voor je Black & Grey-tattoo. We helpen je in je zoektocht naar de juiste uitvoering van je concept en de juiste tattooartiest. Dankzij onze verschillende stijlen, kunnen we je vast verder helpen, dus stop met twijfelen! Maak je afspraak in Aalst of een van onze andere vestigingen.