PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Een color tattoo kan je laten plaatsen bij Cirusso Art in Kortrijk. Met een tattoo die kleur bevat, kies je voor een opvallend ontwerp waarmee je veel kanten op kunt. Doordat er met veel verschillende tinten gewerkt wordt, is het echter erg belangrijk dat je het zetten laat uitvoeren door een ervaren tatoeëerder. Onze artiesten ontvangen je graag om jouw tattoo op professionele wijze te plaatsen!

Wil je een kleur tattoo door ons laten zetten?

Plan je afspraak

Waarom kiezen voor een color tattoo?

Wil je graag een tattoo laten zetten en ben je vooral fan van wat meer opvallende designs en kleuren? Dan raden we je aan om voor een color tattoo te kiezen. Binnen de tattoos met kleur zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden qua stijlen. Een veelvoorkomende stijl bij de color tattoos is neotraditional. Bij deze stijl worden gesatureerde kleuren gecombineerd met dikke lijnen om diepte te creëren in je tattoo. Door te kiezen voor wat kleur, kan je extra betekenis geven aan je tattoo en kan je een figuur volledig tot zijn recht laten komen. Onze getalenteerde artiesten kunnen dit soort tattoos zonder moeite bij jou plaatsen en je kan kiezen tussen verschillende leuke kleuren.

Geef je design door aan ons

Wil je een color tattoo laten zetten in de beste tattooshop? Twijfel dan niet langer en maak je afspraak in Kortrijk! Wij verwelkomen je met open armen en gaan met plezier aan de slag om leuke designs met kleuren te vereeuwigen op je lichaam. Doe alvast al wat inspiratie op en kom langs met je ontwerp.