Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Als je veel kleur wilt, moet je voor een neotraditional tattoo gaan in onze studio in Antwerpen. Wil je dat je tattoos expressief zijn en veel motieven bevat? Dan zit je zeker bij de juiste stijl. Ook de tekening zelf wordt meer expressief, door er meer levendige details aan toe te voegen. Laat je neotraditional tattoos zetten in Aalst, Hasselt en Antwerpen.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Waarom een neotraditional tattoo zetten in onze studio in Antwerpen?

De neotraditional stijl is een evolutie van de oldschool tattoostijl, dat spreekt voor zich. Nu worden er meer en fellere of opvallende kleuren gebruikt, simpel weg omdat het nu ook mogelijk is. De motieven worden ook ingewikkelder en realistischer met fijne lijnen. Dat houdt niet tegen dat de gesatureerde kleuren het drukker maken dan de oldschool stijl. Kleed jij je expressief of heb je een karakter dat gehoord mag worden, dan is deze stijl zeker iets voor jou. Ben je juist stil en wil je je uitleven in de vorm van kunst? Laat dan zeker een neotraditional tattoo zetten in onze studio in Antwerpen, Hasselt of Aalst.

Laat jouw ontwerp schitteren

Heb je een prachtige neotraditional tattoo ontdekt, laat ze dan zeker bij Cirusso Art zetten in Hasselt, Antwerpen of Aalst. Is er toch iets aan dat je wilt veranderen? Geen probleem! Hoe je je tattoo ook wilt, we zorgen ervoor dat hij je lichaam siert. In tegenstelling tot vroeger, zijn er nu veel meer kleuren beschikbaar. Daardoor is er nu veel meer variatie mogelijk en kunnen er meer kleurrijke en gesatureerde tattoos geplaatst worden. Jouw neotraditional tattoo met wordt met expertise geplaatst in Antwerpen, Hasselt en Aalst.

Maak een afspraak voor jouw tattoo

Met onze professionele en internationale tattooartiesten kan je niet misgaan. Bij ons werken enkel de meest getalenteerde mensen die een groot aantal stijlen kunnen aanbieden. Laat daarom bij ons je neotraditional tattoo plaatsen in Antwerpen, Hasselt of Aalst. Maak snel een afspraak en contacteer ons op het nummer +32 3 289 01 20!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo