PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART

Internationale artiesten

Shop met verzorgingsproducten

Verschillende vestigingen

Als je veel kleur wilt, moet je voor een neotraditional tattoo gaan bij Cirusso Art in Antwerpen, Hasselt, Kortrijk of Aalst. Wil je dat je tattoos expressief zijn en veel motieven bevatten? Dan zit je zeker bij de juiste stijl. Geef je ons je design door en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat voor je neotraditional tattoo.

Wil je een neotraditional tattoo laten zetten door ons?

Plan je afspraak

Waarom zou je bij ons een neotraditional tattoo laten zetten?

De neotraditional stijl is geëvolueerd uit de oldschool tattoostijl. Deze stijl wordt gekenmerkt door de gesatureerde kleuren, dikke lijnen die extra dimensie geven aan het ontwerp en een geïllustreerde look. Vaak bevat een neotraditional tattoo ook een dosis humor. Ben je iemand die houdt van een wat meer opvallend design en wil je een color tattoo laten zetten? Kies dan voor een neotraditional tattoo bij de beste tattooshop van Antwerpen, Kortrijk, Hasselt, Geraardsbergen of Aalst.

Laat jouw ontwerp schitteren

Bij Cirusso Art zorgen we keer op keer voor een prachtig eindresultaat. Daar hebben we uiteraard een design voor nodig. Vraag gerust naar de mogelijkheden van de neotraditional-stijl en kies voor een ontwerp dat volledig bij jou past. Uiteraard mag je ook een eigen ontwerp creëren! Ga je voor een kleurrijke afbeelding van een dier? Of ben je fan van een bepaalde muzikant en wil je hem of haar laten portretteren op je lichaam? Hoe jij je tattoo ook wilt, we zorgen voor een perfecte plaatsing. In tegenstelling tot vroeger, zijn er nu veel meer kleuren beschikbaar. Daardoor is er nu veel meer variatie mogelijk en kunnen er meer kleurrijke en gesatureerde tattoos geplaatst worden. Jouw neotraditional tattoo wordt met expertise geplaatst.

Maak een afspraak voor jouw tattoo

Met onze professionele en internationale tattooartiesten kan je niet misgaan. Bij ons werken enkel de meest getalenteerde mensen die een groot aantal stijlen kunnen aanbieden. Laat daarom je neotraditional tattoo plaatsen bij Cirusso Art. Maak snel een afspraak in:

Of contacteer ons op het nummer +32 3 289 01 20!