✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Als je veel kleur wilt, moet je voor een neotraditional tattoo gaan in onze studio’s in Antwerpen, Hasselt, Kortrijk of Aalst. Wil je dat je tattoos expressief zijn en veel motieven bevatten? Dan zit je zeker bij de juiste stijl. Geef je ons je design door en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat voor je neotraditional tattoo of je langskomt in Antwerpen, Hasselt, Aalst of Kortrijk.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Waarom een neotraditional tattoo zetten in onze studio’s in Antwerpen, Hasselt, Kortrijk of Aalst?

De neotraditional stijl is geëvolueerd uit de oldschool tattoostijl. Deze stijl wordt gekenmerkt door de gesatureerde kleuren, dikke lijnen die extra dimensie geven aan het ontwerp, een geïllustreerde look. Vaak bevat een neotraditional tattoo ook een dosis humor. Ben je iemand die houdt van een wat meer opvallend design en wil je een color tattoo laten zetten? Kies dan voor een neotraditional tattoo bij de beste tattooshop in Antwerpen, Kortrijk, Hasselt of Aalst.

Laat jouw ontwerp schitteren

Bij Cirusso zorgen we keer op keer voor een prachtig eindresultaat. Daar hebben we uiteraard een design nodig. Vraag gerust naar de mogelijkheden en kies voor een ontwerp dat volledig bij jou past. Uiteraard mag je ook een eigen ontwerp creëren! Ga je voor een kleurrijke afbeelding van een dier? Of ben je fan van een bepaalde muzikant en wil je hem of haar laten schitteren op je lichaam? Hoe jij je tattoo ook wilt, we zorgen voor een perfecte plaatsing. In tegenstelling tot vroeger, zijn er nu veel meer kleuren beschikbaar. Daardoor is er nu veel meer variatie mogelijk en kunnen er meer kleurrijke en gesatureerde tattoos geplaatst worden. Jouw neotraditional tattoo wordt met expertise geplaatst in Antwerpen, Hasselt en Aalst.

Maak een afspraak voor jouw tattoo

Met onze professionele en internationale tattooartiesten kan je niet misgaan. Bij ons werken enkel de meest getalenteerde mensen die een groot aantal stijlen kunnen aanbieden. Laat daarom je neotraditional tattoo plaatsen bij onze tattooshop in Kortrijk, Antwerpen, Hasselt of Aalst. Maak snel een afspraak en contacteer ons op het nummer +32 3 289 01 20!