PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
cirusso team

Be sponsored.
Become our Cirusso Art Influencer.

Cirusso Art, de toonaangevende tattooshop die bekend staat om zijn unieke ontwerpen en vakmanschap, nodigt jou uit voor een spannende samenwerking! Ben jij gepassioneerd door tatoeages en heb je een bloeiende online aanwezigheid? Dan is dit jouw kans om een gewaardeerde influencer van ons internationaal bekende merk te worden!

Bij Cirusso Art geloven we in de kracht van samenwerking en willen we ons merk verder laten groeien met behulp van getalenteerde influencers zoals jij. Als een influencer van Cirusso Art krijg je niet alleen de kans om onze prachtige tatoeages te ervaren, maar ook om deel uit te maken van onze creatieve en gepassioneerde community.

Exclusieve tatoeages: Als een influencer van Cirusso Art kun je rekenen op exclusieve en op maat gemaakte tatoeages. Onze ervaren artiesten staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en je te voorzien van unieke kunstwerken die je met trots kunt tonen aan je volgers.

Verhoogde zichtbaarheid: Door samen te werken met ons merk krijg je de mogelijkheid om jouw online aanwezigheid te vergroten. We zullen je regelmatig in de schijnwerpers zetten op onze website en sociale media-kanalen, waardoor je bereik en betrokkenheid aanzienlijk zullen toenemen.

Promotiemateriaal: Als influencer van Cirusso Art voorzien we je van professioneel promotiemateriaal, zoals hoogwaardige foto’s en video’s van jouw tatoeages. Hiermee kun je jouw volgers inspireren en betrekken bij jouw reis met ons merk.

Be Original

Kom ons jouw concept uitleggen. Overtuig ons van je kracht. Pitch je idee over hoe jij Cirusso Art wilt laten groeien. Be the person we are looking for!

Earn Credits

Start met het basis sponsor pakket en een korting code. Krijg een evaluatie en klim hoger in ons influencer bestand. Get coached by professionals.

Get Rewarded

Krijg betere sponsor deals, gadgets, pakketten. Wij boosten jouw kanalen en zorgen voor een followerbase samen met jou.
Become family.

Sign Up - Join The Crew As Influencer