✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Wil je een tattoo laten plaatsen in onze tattoostudio in Aalst? Je vindt zeker een tattooartist die je wensen begrijpt in de tattooshop van Aalst. Welke stijl je ook zoekt, Cirusso Art in Aalst heeft een tattooartist die gespecialiseerd is in de stijl. Bovendien vind je binnenkort de nodige verzorgingsproducten in onze splinternieuwe online tattoowinkel in Aalst. Ontdek hieronder meer over onze tattooshop in Aalst!

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Ontdek jouw tattoostudio van Aalst

Ben je benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben? Er komen regelmatig internationale tattooartists langs in onze studio in Aalst. Ben je benieuwd wie wanneer komt? Bekijk onze pagina over de artiesten of kijk eens op Facebook. Als tattoowinkel in Aalst zijn we ook trots dat Pommeline bij ons komt als tattooartist. Ze is gespecialiseerd in fineline tattoos.  Wil je iets geïnspireerd op dieren? Pommeline kan je helpen. Het is duidelijk dat we je kunnen helpen, wat je wens ook is. Of je nu zoekt naar dotwork, een Chicano tattoo of iets anders, vraag het bij ons.

Onze tattoowinkel zorgt voor alles in Aalst

We kondigen met trots aan dat we werken aan een online tattoowinkel in onder andere Aalst en onze andere filialen. Je gaat niet alleen de juiste verzorgingsproducten vinden, maar ook allerlei kledingstukken die geïnspireerd zijn door onze tattoos en flashes. We zorgen er dus voor dat je voor, tijdens én na het zetten van je tattoo in onze tattoostudio van Aalst de volledige verzorging krijgt. Ben je trots op je tattoo uit Aalst en wil je dat ook tonen, dan kan dat door de kleding te kopen van onze tattooshop. Met de designs van onze tattoostudio in Aalst kom je zeker goed voor de dag.

Hoe beginnen we aan een tattoodesign?

Het start allemaal wanneer jij onze tattoowinkel van Aalst contacteert. In dat contact bepalen we welke tattooartist in Aalst je nodig hebt, wat je zoekt in een design en wat de gewenste stijl is. Ook wordt er een afspraak vastgelegd in onze tattoostudio in Aalst. Daarna zorgen de medewerkers van onze tattooshop van Aalst ervoor dat je het design te zien krijgt. De tattooartist verwerkt eventuele veranderingen in onze tattoowinkel in Aalst.

Neem contact op met je tattooshop van Aalst

Het team van onze tattoostudio in Aalst staat je graag te woord. Wat je ook zoekt, we helpen je op weg naar een indrukwekkende, elegante tattoo die je zelfvertrouwen geeft. Contacteer onze tattooshop in Aalst voor jouw tattoo! Bel ons op +32 5 339 38 29 of mail naar het e-mailadres info@cirusso.com!