✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Voor de beste tattooshop moet je bij ons in Hasselt zijn. Bij ons vind je allerlei tattooartists die onze tattoostudio van Hasselt verrijken. Laat je verrassen door de kwaliteit en zorg die je krijgt in onze tattoowinkel in Hasselt. Lees hieronder verder en ontdek meer over onze tattoostudio in Hasselt.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Dé tattooshop van Hasselt verrast je

Wil je weten waarom je bij tattoowinkel Cirusso Art Hasselt je tattoo moet laten zetten? Er komen bekroonde internationale tattooartists met verschillende specialiteiten, speciaal naar onze tattooshop in Hasselt. Zo weet je dat je kan vertrouwen op de tattoostudio van Hasselt. Binnenkort wordt er een online tattoowinkel geopend van de tattooshop Hasselt. Je vindt er verschillende producten, zowel decoratief als verzorgend. We gaan bijvoorbeeld tattoozalf verkopen voor de nazorg en kleding met ons logo. Je vindt ook kledingstukken van de tattooartists die in onze tattoostudio van Hasselt staan.

Veel stijlmogelijkheden

In onze tattooshop in Hasselt bieden we veel beschikbare stijlen aan, die uitgevoerd kunnen worden door onze tattooartists. We staan bijvoorbeeld bekend voor onze whip shading techniek. Of wil je in onze tattoostudio van Hasselt iets laten zetten met oosterse invloeden? Je kan nog veel meer kanten opgaan met onze tattooartists. Zij laten graag het beste van zichzelf zien in onze tattoowinkel van Hasselt. Wat voor vragen je ook hebt, stel ze in onze zaak of online. We willen dat een tattoo laten zetten zo comfortabel mogelijk gebeurt in onze winkel in Hasselt.

Zoek je het perfecte cadeau?

Als je een cadeau zoekt voor je lief, beste vriendin of een andere geliefde, kunnen we je helpen. We raden je een cadeaubon van onze tattoostudio in Hasselt aan. Dan kan die persoon gaan voor een tattoo die zich aan jou doet denken. Of kunnen jullie matching tattoos zetten in onze tattoowinkel van Hasselt. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je tattooartist van Hasselt bij kan helpen. Je ziet maar dat een cadeaubon geven voor altijd een goed idee is! Vertrouw dus op je tattooshop in Hasselt en geef het ideale cadeau.

Maak snel een afspraak voor je volgende tattoo

Ben je toch niet zeker of jij of je vriend voor een tattoo wil gaan? Je kan altijd beginnen met een trui of een leuk T-shirt dat geïnspireerd is op je favoriete tattoostijl. Vertrouw op onze tattoowinkel in Hasselt en stel je vragen. Als je bent gerustgesteld, maak dan snel een afspraak! Je kan ons voor al je vragen bereiken op het e-mailadres info@cirusso.com.