PROFESSIONAL TATTOO STUDIOS - AWARD WINNING ARTISTS.
#WEARECIRUSSOART
Search
Close this search box.

Cirusso On Tour

Wij zijn Cirusso Art. Ons bedrijf is gevestigd in Antwerpen, Aalst, Hasselt, Kortrijk, Oudenaarde & Geraardsbergen. Wij werken enkel met de beste topkunstenaars uit binnen- en buitenland. Onze ateliers staan bekend om de beste begeleiding, ontwerpen, goede sfeer, hygiëne en nazorg. De eigenaars zijn de bekende Pommeline Tillière, Cirio Wassenhove en Thomas Ruffai. Samen hebben ze zo’n 500.000 volgers op social media.

Ons concept

Wij plaatsen een design zeecontainer op locatie die volledig is ingericht volgens de huisstijl van Cirusso Art. Daarin bieden we “Het Wiel van Cirusso” aan. En neptatoeages. Hiermee kunnen bezoekers allerlei Cirusso goodies, merchandise en waardebonnen winnen die in onze ateliers te besteden zijn.

Een toegevoegde waarde voor uw event

Reclame wordt gemaakt via onze socials waar en wanneer we aanwezig zijn. We nodigen ook verschillende bekende influencers (temptation island, ex on the beach,…), voetballers en andere BV’s uit om aanwezig te zijn op het evenement. Zij maken op hun beurt reclame via hun kanalen. Kortom, dit trekt aandacht!

Cirusso Op Kamping Kitsch

K*t, de foto's staan op de site jongee!

Onze eerste editie van dit concept was een groot succes!

We mochten de parking van het Carré in Willebroek gebruiken. En Fantasia festival 15.000 bezoekers.

Interesse om uw event een upgrade te geven?

Als u geïnteresseerd bent om dit te bespreken of meer concreet te plannen,
kunt u ons een e-mail sturen. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Alvast bedankt voor uw tijd en interesse.

Met vriendelijke groet,
Cirusso Art