✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Een fine tattoo kan je laten zetten in onze studio’s in Aalst, Hasselt, Antwerpen en Kortrijk. In iedere studio vind je enorm getalenteerde tattooartiesten die je maar al te graag voorzien van een prachtig design. Bij ons ben je geen nummer, maar zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt. Je plaatst namelijk iets permanent op je lichaam en dat moet juist gebeuren. Laat je fine tattoo dus zetten in de studio van Cirusso Art in Antwerpen, Kortrijk, Hasselt of Aalst.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Wij zetten je fine tattoo in Aalst, Antwerpen, Hasselt of Kortrijk

Met een fine tattoo die je bij ons in Aalst, Antwerpen, Kortrijk of Hasselt laat zetten, kies je voor een mooi, verfijnd ontwerp. Je kan er bovendien alle kanten mee op. Zo zijn ze erg geschikt voor microtattoos. Fineline tattoos lijken simpel om te zetten, maar dat is zeker niet het geval. Het is dan ook erg belangrijk dat je een échte specialist inschakelt. In onze tattooshops in Hasselt, Aalst, Antwerpen en Kortrijk beschikken we over een team van gepassioneerde, ervaren tattooartiesten uit binnen- en buitenland. Zij zorgen keer op keer voor een prachtig eindresultaat, zodat je onze zaak tevreden verlaat.

Plaatsing van jouw fine tattoo

Heb je een leuk concept voor een fine tattoo en wil je deze laten plaatsen bij ons in Aalst, Hasselt, Kortrijk of Antwerpen? Twijfel je nog tussen enkele verschillende ontwerpen of weet je nog niet zeker waar op je lichaam je de tattoo wilt? Als dat niet het geval is, geen nood. Jouw tattooartist heeft genoeg ervaring en kijkt met je mee naar de verschillende mogelijkheden. Een fine tattoo is bijvoorbeeld een leuke manier om je rondingen meer te accentueren. Laat je fine tattoo dus zetten door een van onze artiesten in Antwerpen, Aalst, Hasselt of Kortrijk!

Laat je tattoo plaatsen door onze tattooartiest

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend(in)? Wat dacht je van een cadeaubon? Wie weet kunnen jullie samen een fine line tattoo laten zetten bij ons in Aalst, Antwerpen of Hasselt. Ook voor andere technieken, kunnen jullie uiteraard op ons rekenen. Denk bijvoorbeeld aan een originele dotwork tattoo. Twijfel niet langer en contacteer ons via het e-mailadres info@cirusso.com+32 3 289 01 20!