Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

✓ Internationale artiesten

✓ Shop met verzorgingsproducten

✓ Verschillende vestigingen

Droom je van een fine tattoo laten zetten in Aalst? Wij helpen je hiermee. Bij ons ben je geen nummer, maar zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt. Je plaatst namelijk iets permanent op je lichaam en dat moet juist gebeuren. Laat je fine tattoo dus zetten in de studio van Cirusso Art in Antwerpen, Hasselt of Aalst.

Wil je een afspraak maken voor een tattoo?
Neem contact met ons op

Wij zetten je fine tattoo in Aalst

Deze stijl is heel elegant en mooi, je kiest er dus nooit fout mee. Je kan er eigenlijk alle kanten mee op. Nu wordt de stijl vooral gebruikt voor microtattoos, heel kleine tattoos die je gemakkelijk kan verbergen. Fine tattoos lijken simpel om te zetten, maar dat is helemaal niet waar. Je hebt heel weinig marge om fouten te maken en daarom moet je er zeker in gespecialiseerd in zijn. Wij hebben fine tattooartiesten in onze studio in Hasselt, Antwerpen en Aalst. Ze zijn hierin gespecialiseerd, maar kijk wel goed op de site wanneer ze in onze studio zijn. Doordat ze internationaal zijn, vind je ze niet altijd in onze studio.

Laat je tattoo plaatsen door onze tattooartiest

Je weet dat je kwaliteit en service krijgt bij ons. Waarom vertaal je dat niet in een cadeaubon voor een geliefde? Wie weet kunnen jullie samen een fine line tattoo laten zetten bij ons in Aalst, Antwerpen of Hasselt. Twijfel dus niet langer contacteer ons via het e-mailadres info@cirusso.com!

Boek snel je afspraak

Heb je een simpele vraag of heb je een concept dat je wil laten uitwerken? Wil je een afspraak maken bij je favoriete artiest? Voor al deze vragen en meer kan je terecht bij ons. Contacteer de beste tattooshop van Antwerpen, Hasselt en Aalst door te bellen naar +32 3 289 01 20!

Maak een
Afspraak

Cirusso Art © 2022 . Alle rechten voorbehouden. Realisatie door Tragilo